Jak dla mnie to Lobo jest przystojniejszy do Martina i jest wolny. na miejscu Monity nie zastanawiałabym się. Nawet Mumia miała na niego ochotę...
Ale Monita kocha Martina i to nie jest sprawa wyboru. Ona go kocha a Lobo to tylko jakaś dawna nieważna miłość.. nie zauważyłaś? ;/
wiesz majac chlopaka spotykajac na ulicy innego przystojengo tez ci sie moze spodobac ale nie zrezygnujesz ze swojej milosci!! a po za tym martin jest sweet i jest ladniejszy:D w plakatach dodalam kiedys taki plaakt jak stoja na nim razem obok a po srodku monita i macie porownanie martin jest piekny!
No wiesz, Monita jest przeznaczona Martinowi. Oni się kochają i żaden, nawet najprzystojniejszy facet nie sprawi, że Monita się w nim zakocha.
A marginesem mówiąc Martin jest przystojniejszy niż Lobo. Chociaż Lobo też wydaje sie być fajnym facetem.
Fajniej by bylo jakby Monita zrezygnowala na jakis czas z Martina i zwiazala z Lobo! Film bylby ciekawszy! Bo troche mnie juz nudzi jak ona na niego ciagla czeka i w ogole
Ja równiez uwazam, ze byloby dobrze, gdyby Monita zwiazala sie na jakis czas z kims innym, nutka zazdrosci nikomu jeszcze nie zaszkodzila, a taki wątek uatrakcyjnilby serial i go troszkę ożywił. w koncu do tej pory miała tylko Kike, ktorego trudno nazwać mężczyzną.