PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Mam problem:(

ocenił(a) serial na 10

Słuchajcie, dzisiaj, jak codziennie miałam oglądać na tv4 smv. Niestety juz kolejny raz nie ma głosu:/ Nie mam możliwości obejrzenia powtórki. Czy może ktoś mi ze sczczególami opowiedzieć dzisiajszy odcinek?(148) Czekam..:)

toffia00

wiem ostatnio tv4 strasznie sie zacina:/ i sosek staje w miejscu wiec ja ogladam na tv4 przez cyfre bo tam dziala normalnie:)) nie chce mi sie omawiwac ale zapraszam na www.sosmivida.glt.pl i w streszczania odcinkow zawsze sa zgodne z filmem pozdrawiam;))

toffia00

No wiec. Martin zobaczyl w swojej sypialni Qiqe w samych czerwnych slipkach i bialym podkoszulku. Coni byla wtedy caly czas w lazience. Martu zwolnil Quike. Nastepnie Jose zostal oskarzony o napasc i wyladowl w areszcie z 2 podejrzanymi typami. Jose byl oczywiscie niewinny. W pudle odwiedzila go Turca, ktora dowiedziala sie od Kimberly. Utarla nosa jednemu z wiezniow. Wyznala milosc Jose. Po tym wszystkim zerwala z perkusista. A mlody oswiadczyl sie jej.Mercedes rozpuscila plotke ze Alfi i Rosa maja romans. Kimberly spotkala w Grupo Quesada dawna milosc. Chlopak zaprosil ja na koacje a ona sie zgodzila.Monita dostala list od Carmen, ktory napiusala jej matka. W liscie bylo imie, nazwisko i adres jej ojca. Wybrala sie tam z Turca ale trop okazl sie falszywy. Ich rozmowe podsluchala Nieves, ktora nast udala sie do Carmen. Powiedziala jej zeby nic nie mowila Monicie o jej ojcu bo juz duzo sie wycierpiala.Kikut zarzadal od Constanzy zeby namowila Martina vby ten spowrotem go przyjal do pracy. Jesli tego nie zrobi wygada ze maja romans. Nieves wygadala sie Quikje o calej sprawie z ojcem Monu i on nastepnie powiedzial Monicie ze powinna szukac ojca na przedmiesciach a nie jak wczesniej w centrum. La Monita plakala z tego powodu w pokoju gospodarczym. Martin zaproponowal jej ze pojdzie z nia. Odcinek skonczyl sie na tym, ze Monita zadzwonila do drzwi i otworzyl jej jakis pan.

Sorry za brak skladni. Normalnie to co nabazgralama nie ma ani skladu ani ladu. Mam nadzieje ze cos z tego zrozumialas.

ocenił(a) serial na 10
ewcia_18

Ewcia_18 - wbrew pozorom Twoja opowieść jest dość zrozumiala, wielkie dzięki wszystkim:);*

toffia00

a jak Kike wytłumaczył się Martinowi,gdy ten go zobaczył w swojej sypialni??

kalela

Powiedział że przechodził obok i zobaczył łóżko,pomyslał że zanurkuje w pościeli i dlatego wyszedł na to krzesło-z tego co pamiętam to jakos tak to było.Wiecie może czy Nieves miała romans z ojcem Monity?A i jak ten ojciec ma na imię?

kicia_

z tego co pamietam to wydaje sie mi ze to byl Manuel.... A czy Nieves miała z nim romans? Wszystko jeszce przed nami do obejrzenia, w koncu to telenowela :)

ocenił(a) serial na 10
toffia00

mi sie w ogóle tv4 nie zacina :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Masz szczęście:D też bym tak chciała..:(;P