PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Który to odcinek wie ktośprosze pisac...

ocenił(a) serial na 10
anusya

halo odpowie mi ktos?
To dla mnie bardzo ważne a ci co sa do przodu a jesy ich kilku moglib mi odpowiedziec na jedno pytanie:/

ocenił(a) serial na 10
anusya

trzeba sledzic tematy, przynajmniej 2 razy juz to pisalam.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

trzeb asledzic tematy przynajmiej dwa razy to pisalam bosze to moglabys napisac 3 skoro 3 liczby to taki problem to sorry:/

Moze nie pomyslalas ale skoro nie sledze tematow to znaczy ze zbyt czsto tu nie bywam!!!

ocenił(a) serial na 10
anusya

NIE CHCIAŁABYMS IE WTRĄCAĆ, ALE WYSTARCZY PRZEJZEĆ POPORZEDNIE TEMATY!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ewelincia

ewelciu droga gdzie twoja kultura? mogła byś odpowiedzieć dla anusyi jeśli oczywiście pamiętasz który to odcinek:P możę jej sie nie chce przeszukiwać wszystkich tematów aby znaleść akurat ten a tobie korona z głowy nie spadnie kiedy jeszcze raz odpowiesz który to odcinek

ocenił(a) serial na 10
pepitoooo

Przeciez napisala, ze nie pamieta, ktory to odc! I ten temat nie byl dawno i co za problem poszukac kilka w tematow w tyl!!!

ocenił(a) serial na 10
pepitoooo

Gdzie moja kultura?? hah dobre. mam prosbe odczepcie sie juz ok?? i czytac ze zrozumieniem radze, jak juz napisala Monika nie znam tego numeru i nie mam zamiaru szukac, bo wali mnie w ktorym odcinku sie lizali, bede chciala to sobie poszukam, to tej pannie korona z glowy nie spadnie jesli nacisnie na liste tematow,ale smiem twierdzic, ze do tej pory napewno tego nie zrobila. nie zycze sobie juz zadnych komentarzy, przykro mi naprawde, bo nie lubie kiedys ktos na mnie najezdza, powiedzialam tylko zeby przejzala tematy, a Wy na mnie najezdzacie, jakbym nie wiem co napisala:|| wezcie sie zastanowcie moze co?? czlowiek chce byc mily, ale nie da sie, bo od razu cie zbesztaja:| co to ma byc?

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Bosze... Niewiedziałam ze 3 liczby to jakis problem a tak pozatym sorry ale skad niby moglam wiedziec ze to juz bylo skoro tu nie wchodze hah ale okis xDxD szczegoly...A z drugiej strony widze ze sie tu wypowiadaz na tematy juz do przodu jezeli chodzi o odcinki to myslalam ze moze pamietasz a ty z jakimis watpami tam wyskakujesz jakas troche nadpobludliwa jestes czy cos ale nie moja sprawa xD

Tak czy siak dzieki juz sobie poszukalam i jest cool :) rzadnych uwag co do twojej osoby KOCHANA EWELCIU xD jezeli mozna sie tak do ciebie zwracac...

ocenił(a) serial na 10
anusya

Alez jakbym znala odp na to pytanie to bym z mila checia odpowiedziala, ale jak juz tlumaczylam... Nie jestem nadpobudliwa. Wogole nie rozumiem o co na mnie naskakujesz. Zakonczmy ten temat, chyba ta rozmowa byla niepotrzebna.

anusya

nie wtracajac sie do tej waszej klotni napiszesz mi jak znalazlas kiedy to bedzie:)):PP pozdroo