PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Juz po raz kolejny zauwazylam ze w Argentynie pobyt w szpitalu to tylko pare godzin, nawet po ciezkim wypadku! W dzisiejszym odcinku Coni byla w szpitalu tylko pare godzin po czym z bandazami na oczach i w spiaczce wrocila do domu. Kiedy Martin mial wypadek na torze, podczas wyscigu z Rolando (kiedy Falucho zepsul hamulce), tez jego pobyt w szpitalu ograniczyl sie do jedengo dnia a podobno mial byc w tak fatalnym stanie z poparzona twarza.Monita tez spedzila w szpitalu tylko jedna noc.... Widac tamtejsi lekarze robia cuda! Co Wy na to?

stokrotka413

Gdyby pobyt w szpitału trwał kilka dni to by była powtórka z Mody na sukces. Szkoda czasu :P

ocenił(a) serial na 10
Juscia

no no no...akurat moda na sukcesjest spoko:) Ale nie porównujmy mody do smv! Moda może się cuiągnąć i ma wiele wątków. A smv ma jeden najważniejszy: miłość martina i mono. Po co przedłużać te pobyty w szpitalu? smv to telenowela!

parmacki

No ja "Mody... " nie ogladam, nie mam tez nic przeciwko niej, ale faktycznie gdyby SMV mialo 3tys odcinkow to z pewnoscia tez bym go nie ogladala. Spoko jest tak jak jest :p

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

mówisz do vrzeczy:) niech się kręci tak jak jest! ja się cieszę, bo niestety jeszcze niecałem 80 odcinkow do końca zostało,a le będę oglądał na polsaciepowtórki :)