PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Wkurza mnie constasnsa i ten jej idiotyczny głos Gordo Gordo czy jakoś tak...blee żygać się chce.Mimo że jest ładna,nie trawie jej. NNo chyba ze są śmieszne sytuacje z Quicke:)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

tak zgadzam sie z toba z kike wygląda smiesznie ze mozna sie posmiac ale tak ta jej podstepnosc ochyba:(:(

ocenił(a) serial na 10
parmacki

ale jak jest z Kike i przykleja sie do ściany to jest rewelacyjna, umieram wtedy ze smiechu

ocenił(a) serial na 10
jill_5

No Contu i Kikut sa swietni. A co do 'gordo' to na poczatku mnie to denerwowalo, teraz jakos mnie zaczyna smieszyc :) ciagle gordo to gordo tamto ;p

parmacki

hahah ja sikam jak on do sciany sie klei...:D:D i mowi do kikuta jak ja caluje w szyje przestan a ta do sciany sie klei haha:D:D

ocenił(a) serial na 10
linds20

Nie lubie jej...ale niezła z niej laska:):):):)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

costansa jest super :)
uwielbiam ja !!!!!!!!!

Pink_147

no fakt, laska z niej jest, to trzeba przyznac i bardzo dobra aktorka, choc znam ja tylko z tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
mefista81

Moim zdaniem jest bardzo ladna i dardzo fajnie odgrywa swoja role.

parmacki

ja uważam ,że w tym jej irytującym "gooordo,gooordo" cały urok:) chyba o to chodzi,żeby ona jako bohaterka nas drażniła,ale ja uwielbiam sceny z jej udziałem i uważam że jest naprawdę dobrą aktorką. i w ogóle mam wrażenie,że postaci "drugoplanowe" takie jak wlaśnie Contstansa, Kike, Debi ,Mercedes są bardziej fascynujące i wnoszą do tego serialu więcej życia i humoru niż Oreiro i Arana.a Wy jak myślicie...?:)

ocenił(a) serial na 10
kalela

Ja uwazam dosyc podobnie,ale to normalne ze musz byc postacie 2 planowe bo inaczej telenowela nie miala by sensu.