PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Czy nie posiada ktos moze filmu Cleopatra w ktorym Natalia zagrala glowna role? nigdzie go nie mozna dostac;(

mefista81

Jeśli dobrze mi sie zdaje to natalia nie grał nigdy w kleopatrze;-)

alskan

alez oczywiscie ze grala, ale to film nie o Krolowej Kleopatrze, ale wspołczesna historia obyczajowa o dwoch kobietach, ktore znudzone monotonia zycia postanawiaja zrobic cos co odmieni ich zycie na zawsze, to film z 2003 roku, dla jego potrzeb wlasnie Natalia obciela wlosy na "zapałke". film podobno bardzo dobrze został przyjety, ale niestety igdzie go nie mozna dostac.

użytkownik usunięty
mefista81

No wiecie? Nie obrażajcie Kleopatry porównójac ja do tego smiecia z telenowel!

facet z choinki sie urwałeś co ty masz do tego serialu!!! chcesz nas wkurzyć o to ci chodzi. Natalia oreiro jest jedną z najpopularniejszych piosenkarek i aktorek w argentynie, a jak ci się coś nie podoba do wara z forum jasne młotku!!!!

P.S oki sprawdze czy mam ten film ale zawsze możesz go ściągnąć z emula

użytkownik usunięty
mefista81

Mam w dupie kim ona jest jak jest taka dobra to niech w filmach gra zamiast w takich szmatławych telenowelach jak hociazby to gówno Sros mi vidasc

ocenił(a) serial na 10

No jakos nie widac, ze masz to w dupie, skoro ciagle tu wlazisz i zostawiasz debilne komentarze.
Daj juz sobie spokoj i zajmij sie swoimi nedznymi filmikami...

Monia_41

nie rozumiem tego skoro tracisz czas na pisanie swoich wulgarnych tekstow n astrnce fanow smv , skoro do nich sie nie zaliczasz... wiesz ja na przykald nie lubie westernow ale nigdy nie obrazalabym kogos kto lubi taki typ kina. po to jest tyle gatunkow filmowych aby kazdy mogl znalezc dla siebie cos ciekawego i odpowiedniego. po prostu nie rozumiem dlaczego dyskutujesz o gustach. nie wszystko musi sie wszytskim podobac, a fakt ze my lubimy cos innego niz ty, nie daje ci prawa nas obrazac. troche kultury prosze, jesli uwazasz sie za czlowieka.

ocenił(a) serial na 10
mefista81

Jemu to nikt nie wytlumaczy, juz tyle razy probowalismy, a on dalej swoje. On nie wie co to jest kultura i szacunek.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

co za down, szkoda gadać! odpuśc sobie. pisałeś ze ci się znudzilo pisanie tutaj! to po co tu włazisz??

użytkownik usunięty
mefista81

tak ładnie sie denerwujecie, ze nie moge przestac robic za tego "zlego" hehehe

ocenił(a) serial na 10

Mnie łatwo nie zdenerwujesz;p pewnie nigdy nie oglądałeś tego filmu i po prostu uznajesz że telenowele są głupie. Nie jest to inteligentne;p

ocenił(a) serial na 10
Misty

On nawet nie wie co to jest 'inteligencja' a o szacunku to juz nie wspomne...

mefista81

http://cgi.ebay.pl/CLEOPATRA-REGION2-DVD-NATALIA-OREIRO-LEONARDO-SBARAGLIA_W0QQi temZ230089299733QQihZ013QQcategoryZ2306QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZVi ewItem tu mozna go kupic ale ze jest zza granicy sporo wyjdzie z cena pozdrawiam :))

linds20

wieeeeelkie dzieki :):):)za informacje.pozdrawiam rowniez:)

użytkownik usunięty
mefista81

KUPIĆ? BUAHAHAHHAHAHAHAHHAHA... SCIĄGAĆ NIE POTRAFICIE? ZASYSACIE Z TORRENTA WOGLE? JESLI NIE TO Z WAS DUPY SĄ!

no kupic kupic moze innych stac nie to co ciebie!!:PP:D:D