najlepiej nie odpisujcie osoba, ktore obrazaja nas i to co, lubimy igladac, w koncu im sie to znudzi, pozdro:)
W sumie masz racje ;), ale ja juz nie moge wytrzymac z tymi ludzmi! (jak wiekszosc z nas). Wchodzi taki idota bez odrobiny kultury i nas obraza, nie mozna tak tego zostawic. Zreszta w koncu im sie znudzi, bo trzymamy sie razem i nie damy soba pomiatac!
Pozdro dla fanow :D
oooojjjj im to naprawde w domu sie nudzi przyłaczyły sie dwa durnie i beda teraz pieszpszyc bzdury jaki ten serial jest głupi. szkoda mi słow do nich!! najlepiej im nie odpowiadac.:P
no ale słowo daje że brakuje mi cierpliwości i nie umiem nie odpisać,kiedy ktoś mnie obraża!
ale wiecie, ze on wpisuje sie tylko dlatego ze mu odpisujecie, lubi nas denerwowac i ma w tym radoche, a problem w tym , ze ani grozbami , ani wyzwiskami, ani prosbami on nas nie przekona do tego, by nie ogladac serialu, ani my go nie zmusimy by polubil smv, wiec po co psuc sobie nerwy, najlepiej w ogole nie zwracac uwagi i nie czytac jego wpisow. pozdrawiam fanow:)
zamiast dyskutowac z nim, lepiej go ignorujcie lub zglaszajcie moderatorowi jego wpisy do usuniecia, to dziala:) buziaki dla wszystkich milosnikow smv!
jak ten darth czy jakis tam napisal ten serial jest gupi to chcialam mu odpisac ale po przeczytaniu tego co napisalysicie macie wielka racje jak my mu odpiszemy on bedzie sie z nas brechtal a jak nie to mu sie znudzi i bedzie uczyl sie ortografi i poprawnego pisania bo głupi to nie umie napisac;P