PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

stronka robika

ocenił(a) serial na 10

jak się wejdzie jest podstrona dot.ostatniego odcinka. ale czy tylko u mnie nie działają nowości muzyczne?

parmacki

No u mnie działa wszystko oki, nie wiem jak u innych :)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

tak???????????????????????????????????????/są nowe piosenki?

parmacki

Hmmm, postaram Ci sie opisac co tam jest, ale to i tak nie bedzie to samo jakbys sobie sam poczytał :) Moze akurat uda Ci sie otowrzyc ta podstrone. A wiec jest tam- 3 soundracki z serialu do pobrania!!! Łacznie 59 piosenek pogrupowanych na 3 rozne tematycznie płytkie, pobrac tez mozna okłądke do nich i na jednej plytce jest wkłądka do pobrania z tekstami tych piosenek :) Do tego opis 3 gwiazd oraz takze plytki do pobrania (Julieta Venegas,Chayanne i Ricky Martin) a takze krotki teks o spiewajacych bohaterach SMV :) Musze znalezc czas zeby wszystko dokłądnie poczytac i posciagac, potem zgrac na plytki i bede miec mała pamiatke po SMV :) Chyba niezle sie rozpiasałąm i pokreciłam ale moze połapoesz sie o co chodzi

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

U mnie tez nie chce sie wlaczyc ta strona z nowa muzyka.:(( Co moge zrobic??????????

Nessie

Czyzby tylko mi ta stronka działała normalnie? A tak nieraz narzekam na tego kompa i neta ze sie rozłącza sciaganie, bo znika zasieg,ale jak widze nie jest az tak zle :)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

wiem o co chodzi. źle robik wpisał link i nam się nie otiwerała strona. macie poprawny link i wchodźcie:))

http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/musica_fin/musica_fin.htm