Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Nieee... !!

ocenił(a) serial na 3

To nie może być konieć ?! W poniedziłek (28.02) ostatni odcinek JM i to jeszcze taaaki smutny ;(

ocenił(a) serial na 10
pani_racja

Niestety ;( Jedyny ratunek to kupic sobie w anglii badz stanach na DVD lub petycja do polsatu. Na razie pracuje nad obydwoma wersjami. Na nie szczescie kupno 4 serii bo na razie tylko tyle jest w sprzedazy trzeba zaplacic troche mniej niz 500 PLN. Calkiem sporsza sumka:P nie sadzicie

użytkownik usunięty
Yossarian_2

niestety.ja tez nie wytrzymam bez JM, a w dodatku nie moge obejrzec ostatniego odcinku. chyba nie wytrzymam. chciałabym obejrzec to jeszcze raz od początku!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 3

We wtorki wcześnie rano będzie powtórka, więc mam nadzieję, że obejrzysz :]

Ja bym po angielsku nic nie zrozumiała, niestety ;

ocenił(a) serial na 10
pani_racja

acha no chybaze tak ja jestesm w troszke lepszej sytuacji:P ale ten angielski w serialu wcale nie jest trudny prosty jezyk:P juz niedlugo sobie kupie na list polsat nie odpowiedizl ale widizlem w ich planie ze jakis idiotyczny serial bedize zamiast jm ale moze w innej godzinie zobacze co odpisza

użytkownik usunięty
Yossarian_2

A gdzie/jak zamówić to DVD?? Trzeba mieć kartę?, bo raczej za pobraniem nie zechcą wysłać ;) Napiszcie, proszę!!!

użytkownik usunięty
pani_racja

Ja też nie mogę się z tym pogodzić.Bardzo zżyłam się z bohaterami Jeziora Marzeń.Przekonałam nawet do tego serialu moje dwie siostry.Nie wytrzymam chyba bez niego.To po prostu katastrofa,że to już koniec!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
pani_racja

ja znam osobe przynajmiej znalazlem na necie kobite co ma 1-4 serie calom i 6 calom i kolecjonuje 5, napisy ma do 1 i 2 Do 3 i 6 tylko niektóre zamowil bym sobie bo to wychodzi taniej niz 500zl keke wsumie by to wyszlo na 210zl bez 5 seri no i 10zl koszt przesylki ale nie ma napisow do wszystkich buuuuu :(

użytkownik usunięty

ojej ja mam prawie wszystkie odcinki ze wzsystkich serii na kasecie video...wiec nie mam takich problemow:)))

użytkownik usunięty

taaa tylko nei kazdy byl tak bystry zeby sobie to nagrywac i ze sie to wkoncu skonczy a tu sie kce oglondac wiecej kekek :P

użytkownik usunięty

a ja se wszystko sciagam z netu :) tylko troche to trwa .....

użytkownik usunięty

a kto wie ile jest jeszcze serii...i czy 4 jest napewno...mam nadzieje ze bedzie na polsacie....aaa...bez jen to wszystko straci sens...i bedzie do dupy...ale ona napewno umrze..????bo w opisie bylo ze 3ba sie liczyc z najgorszym i ze jej jeszcze troche zostalo...!!!!!!!!i z kad mozna wziasc nastepna serie......i ubolewam bo napewno ostatniego odcinka nie obejze...aaaaaaaaa!!!!

użytkownik usunięty

jak widziałam dzisiaj jak Jack rozmawiał z Jen w szpitalu to myślałam że się utopię w moich łzach.Powiedzcie że ona nie umrze proszę :(
szkoda że Joey nie będzie z Eddiem
Pozdro Marlena

pani_racja

Nie ma dalszych serii, szósta jest ostatnia. No bo jak by mogli dalej robić serial bez Jennifer?

No ale w końcu jak długo trzydziestokilkuletni aktorzy mogą grać nastolatków? :D

użytkownik usunięty
Carol

tak długo do puki nie umrą ten serial jest zadobry żeby go zaprzestawać

ocenił(a) serial na 10
Carol

Nie ma już wiecej serii 6 jest ostatnia. Koniec finito i juz nie ma nic wiecej. Na dvd sa tylko 4 serie bo 5 wydaja dopiero troche to trwa zeby przerobic jakosc pododawac dodatki, tylko jak mowielm po angielsku to jest mozan przez amazon wejdz na google i wpisz dawson's creek dvd i wyswietli sie strona amazon bardoz dobry sklep internetowy wpisujesz dane i placisz przy odbiorze. Ja mam chwilowo starszego w angli na jakiejs konferencji to mi kupi (lol). TYlko dizsiaj byl bardzo smuciarski odcinek, a co bedize w pon to juz masakra. Tak jen umrze na pewno ale nic wiecej nie powiem.

użytkownik usunięty
Yossarian_2

hm.... czegoś nie rozumiem. oglądałam odcinek w czwartek czy środe, w odcinku było jak Joey przekonała Dowsona do kręcenia filmu i właśnie wtedy go kręcili, pierwsze sceny itd. w tym samym odcinku wydało się że babcia jez ma raka i postanowili wyjechac do Nowego jorku (babcia, jen i jack) zeby zamieszkać z mama jen.
Następny odcinek jaki oglądałam był jakis dziwny, jez miala dziecko, dowsonowi snil sie slub z Joey, pecey zostal pobity za jakas zone faceta (o co chodzi???)
czy ja cos przehapilam ????? czy mi sie cos pomieszalo ????? Moze i nie widzialam jednogo, gora dwoch odcinkow pomiedzy, ale ze az taka roznica w fabule ????
o co chodzi ?????
dzieki serdeczne, pozdrawiam :)
nelly

ocenił(a) serial na 10

No wlasnie w tym problem zrobili taki przeskok powinni tylko dodac napis 5 lat pozniej

ocenił(a) serial na 10
Yossarian_2

zamiast to rozwinac to nam zaserwowali spory przeskok w czasie niestety