PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22389
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Ta piosenka jest suuuper!@ i nie umiem jej nigdzie sciaganc;/ w orginale spiewa ja Zakk Wylde czy jakos;/ jeśli ktos ma ta piosenka lub zna jakies namary na sciagniecie to prosze piszcie!

użytkownik usunięty
marlen_2

hej ja znalazlam ta piosenke w eMule, juz ja sciagam, napisz do mnie na gg to ci ja przesle jak juz ja sciagne, pozdrawiam, aha moj nr gg:1063879

użytkownik usunięty

jesli masz pisenke Busy Philips "way beyond empty" (uwazam, ze jest super) przeslij mi ja na moje gg nr: 3225554 - z gory dziekuje - Marzena

ocenił(a) serial na 10
marlen_2

oki ;) odezwie sie na gg, aha a masz ta piosenke śpiewana przez Busy Philips czy Zakka Wylde'a?

użytkownik usunięty
marlen_2

hej sory ze wtedy nie pisalam na gg ale cos mi sie popsulo, ja mam piosenke Busy Philips, pozdrawiam, zostaw mi swoij numer na gg, bo ja nie archiwizuje wiadomosci i nie mam jak sie z toba skontaktowac

użytkownik usunięty
marlen_2

Heja ludzie!!!!! to jest suuuuuuuper!!!!!! wszyscy z mojej paczki i w sql oglądają to(no może przesadziłam ale jest oki) A i jak będziecie mieć chwilkę to napiszcie Karolina14lala@poczta.fm. Czekam

ocenił(a) serial na 10

niech ktos jej napisze aby przekonala szkole i klase do wysylania maili do polsatu ;)

użytkownik usunięty
Damianos

a czemu sam tego nie zrobisz:)))dobra ja napisze...

ocenił(a) serial na 10

ja sie zajmuje dopisaniem na forach i ksiegach gosci info o naszej akcji ;) a tak wogle to dzieks.. :D

użytkownik usunięty
Damianos

nie ma za co...ta dziewczyna jest nawet fajna mimo ze jest ode mnie mlodsza o 5 lat:)))

marlen_2

Kochani, jeśli ktoś ma mp3 z tą piosenką, to błagam niech mi ją prześle na maila: katieB@poczta.onet.pl, bo ani przez kazę ani przez muła nie mogę jej sciągnąć! WIELKIE DZIĘKI Całusy dla wszystkich fanów Jeziora !!:)))