PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=674645}

Jo

2013 -
6,3 916  ocen
6,3 10 1 916
Jo
powrót do forum serialu Jo

Sztampa i nuda

ocenił(a) serial na 5

Zmarnowany potencjał. Jean Reno zagrał w tym chyba tylko dla kasy.
Scenariusz przewidywalny, żadnego zaskoczenia.
I najgorsze - aktorzy mówią po angielsku!!! Akcja dzieje się w Paryżu, bohaterami są francuscy
policjanci, DLACZEGO???
Do pięt nie dorasta naszej Glinie czy duńskiemu Forbrydelsen.
Zawiodłam się strasznie, daję 5/10 tylko ze względu na Jean Reno.

ocenił(a) serial na 7
wfil

a dla mnie jest akurat na niedzielne lezakowanie

wfil

A są silnie powiązane odcinki, jak np w The Wire? Czy każdy odcinek o czym innym?

ocenił(a) serial na 5
Pijany_Mistrz

Każdy odcinek to inna sprawa, ale życie prywatne bohatera i związane z tym konsekwencję są oczywiście kontynuowane w kolejnych odcinkach. Generalnie uważam jednak, że pomimo że ogląda się go przyjemnie, to mało co trzyma się tam kupy.

wfil

Muszę się zgodzić, po 4 odcinkach nadal jest nudno i ma się ochotę oglądać odcinek na przewijaniu.Myślałam, że będzie to fajny kryminalny serial, a nie jest. I rzeczywiście, denerwujące jest to,że pomimo, iż bohaterami są francuscy policjanci, wszyscy mówią po angielsku...ciekawe co na to rodowici Francuzi:)

aa-kinomaniak

Rodowici Francuzi dostali wersje po francusku.

sever

Dziwna polityka...

sever

To co kręcili każdy odcinek dwa razy? Raz po angielsku, raz po francusku? Chyba jak już to dostali lektora francuskiego, przecież takto było by to zbyt kosztowne.

aa-kinomaniak

W tym wywiadzie Reno tłumaczy jak to było: http://film.dziennik.pl/news/artykuly/417827,jean-reno-aktorstwo-to-klamstwo-za- ktore-trzeba-czasem-slono-placic.html

sever

O, no kto by pomyślał =) W końcu mimo wszystko podwójna praca, ale skoro tak chcieli... Dzięki za info! :)

ocenił(a) serial na 5
wfil

Zgadzam się... Mroczny, a równocześnie paryski klimat (co jest rzeczą wspaniałą), ale zagadki przewidywalne i co drugi odcinek wieszają się na Wieży Eiffla... Moja ocena 5/10

ocenił(a) serial na 3
wfil

Ten serial to chyba jedne z największych rozczarowań tego roku.Podstawy do tego, by oczekiwać tego serialu, były spore.Zaczynając od tematyki, a kończąc na obsadzie.

ocenił(a) serial na 5
pokemon227

Niestety, ale wielki, brzydki Reno gra w coraz to gorszych produkcjach. Poza tym, to tego serialu nie ratuje nawet akcja w Paryżu. A wielka szkoda, bo Paryż to niesamowity potencjał na dobry kryminał.