PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118568}

Joey

2004 - 2006
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14421
4,7 3 krytyków
Joey
powrót do forum serialu Joey

W Friends Joey nie mógł życ bez Chandlera i "płakał" gdy wyjezdzał.
A w serialu "Joey" przez dwa lata Joseph nie zadzwonił ani razu do swego przyjaciela.
Trochę to dziwne.

ocenił(a) serial na 10
polishserial

Mam pytanie apropo "Przyjaciół". Czy w Joeyu pojawia się którykolwiek z jego "dawnych" przyjaciół, choćby na chwilkę?

Zizou

Sprawdź sobie w filmografii pozostałej piątki... Czasami wystarczy tylko pomyśleć :/

ocenił(a) serial na 10
archis_p

Sprawdziłem w obsadzie tego serialu już wcześniej i nie ma. A zapytałem, bo myślałem, że może jakiś dobry człowiek, który "się zna" w swej wspaniałomyślności napisze odpowiedź, która mnie usatysfakcjonuje. Ale napisałeś tylko Ty i to w dodatku post który nic nie wnosi. Zamiast pouczać i dawać rady, mogłeś po prostu napisać, że nie wiesz, albo, że wiesz, ale nie powiesz, bo jesteś taki, a nie inny. Pzdr

Zizou

wiem, ale nie powiem

ocenił(a) serial na 10
Zizou

Nikt się nie pojawił, niestety;/

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

Teraz już wiem, bo obejrzałem wszystkie odcinki, ale dzięki za odp

Zizou

Nie pojawił się żaden bo Matt LeBlanc poprosił resztę "Przyjaciół" by nie przyjmowali ofert gościnnych wystąpień, gdyż chciał udowodnić iż potrafis sobie poradzić bez ich pomocy.

ocenił(a) serial na 10
gutek10

Tak to prawda, ale tylko w 1 sezonie mieli się nie pojawiać w 2 mogli ale
nie chcieli.

ocenił(a) serial na 6
mareney

...a szkoda :(
Słabo oglądałam Joeya bo jakoś mnie nie wciągnął więc mam pytanie:
Czy kiedykolwiek w którymś z odcinków wspomina przyjaciół? Albo jest o nich mowa?
Pamiętam tylko taki fragment, że Joey na pytanie czy wyznał już kiedyś komuś miłość odpowiedział, że raz- dziewczynie która miała dziecko z jego przyjacielem i ostatecznie wybrała tamtego- oczywiście inaczej to powiedział ale sens ten sam ;)

Z góry dzięki ;*

ocenił(a) serial na 9
m_a_c_88

W pierwszym odcinku jest mowa o Chandlerze.

makavelipac_2

tak w pierwszym odcinku Gina mówi do Joeya, ze mógł się tu wprowadzić z Chndllerem - to raj dla gejów ;p i jeszcze w tym samym odcnku Joey mówi, że dobrze mu było w nowym jorku, ale wszyscy jego pezyjaciele żenili się, mieli dzieci, więc on też postanowił coś zmienić

ocenił(a) serial na 9
blackangel_3o3

Nie pamietam w ktorym dokladnie odcinku ale jest mowa o Rachel! Joey wspomina ze to jedyna kobieta ktora kochal, ale nic z tego nie wyszlo , i wspomina tez ze w efekcie koncowym wrocila do Rossa! Nie pamietam czy imie Ross w tamtej kwesti sie pojawia ale na pewno chodzi o niego:)

użytkownik usunięty
makavelipac_2

Sytuacja, o której piszesz ma miejsce w odcinku 23. Faktycznie jest tam mowa o Rachel i Rossie, ale żadne z tych imion się nie pojawia. Także w całym serialu pada tylko i wyłącznie imię Chandlera.
Hmm a propos tej postaci, zaraz obok drzwi wejściowych do mieszkania na stoliczku stoi zielona ramka ze zdjęciem Joey'a i jakiegoś mężczyzny. Wydaje mi się, że jest to właśnie jego nowojorski przyjaciel, zwróciliście na to może uwagę? :p