Jakim sposobem to gówno ma średnia powyżej 7 ?!
kuurde filmweb schodzi na psy ze względu na jego "mądrych" użytkowników !
Nie wierze, że to może się komuś podobać ....
Wiem o czym mówisz... Co prawda, każdy ma inny gust, a fanki Jonasów mają po 10-14 lat, więc się nie dziw, że ta tandeta ich bawi. :P
Bracia Jonas nie popisują się w tym serialu. I gdyby nie ich wcześniejsze popisy muzyczne, to ten film od razu by zszedł z anten.
taka sredia ma tylko dzieki temu że ONI tam graja i chocby to byla mega zenada ( no jest troszeczke ;d ) to i tak wedłóg szalonych nastolatek bedzie wspaniałym serialem .
No błagam was... Sami robicie z siebie jakihś niewiadomo kogo pisząc takie komentarze. Każdy ma swój gust. A tak właściwie to ten serial chyba jest przeznaczony dla osób w tym wieku, co? I chyba tak jak powinien trafił w ich gusta. A ty to ile masz lat skoro piszesz "według" przez "ó"? Nie podoba się to oglądaj co innego. Macie problemy.
serial ma taką ocenę bo komuś się podobał i na tyle ocenił ile uważał i tyle po całej zagadce:) Swoją drogą uważam, że jest całkiem zabawny, ale jak by mi się nie podobał to na pewno bym się nie męczyła oglądając go tak jak wy. Nie rozumiem całej tej agresji ludzi na tym forum, polecam zmienić repertuar.
Moim zdaniem 1 seria była nawet fajna i smieszna, natomiast 2 to flaki z olejem i telenowela. Najgorsze było to, że w pierwszej serii niby Stella i Joe byli razem, a w 2 serii Stelli się rozmyśliło, aby nie chodzić z nim tylko dlatego, że przytulił Vanessę. Moim zdaniem ten serial powinien mieć średnią poniżej 3. Mam 13 lat i nie przepadam za Jonasami, zaś moja koleżanka za nimi szaleje.
Dobra wiadomość, już nie ma nawet 6 w ocenie, więc chyba już jest bliższe sprawiedliwej oceny :)d. Nienawidzę tych "wykonawców" jak Bibera, a co dopiero mają kręcić o nich serial...
serial denny, i nudny jak flaki z olejem. Co ten serial ma to pokazania? Że najważniejszy jest dobry strój. I tyle. ''Oj, bo jak niby mam się tak pokazać? Wyglądam potwornie..! ''. Co to ma być? To trzej bracia czy stado dziewczyn na zakupach? No i do tego Jonasi zakochani się w ładnej dziewczynie, roznoszącej pizzę. Co oni o niej wiedzieli . Że jest ładna? Nie, no.. dziękuję baardzo..