Jongh-a-ha-myeon U-ri-neun
powrót do forum 2 sezonu

Zakończenie

ocenił(a) serial na 7

Strasznie rozczarowujący 2 sezon, dwa lata czekania, a ja wolałabym jednak zostać przy 1 sezonie.

M4ns0n

Dokładnie zgadzam się drugi sezon nie był potrzebny w tym momencie mogli to wyjaśnić w jednym z odcinków pierwszego sezonu i w ogóle jej wybory ni jak do mnie nie przemawia

M4ns0n

Tez myślałam, ze się inaczej zakończy. Tym bardziej, ze cały czas miałam w pamięci pierwszą scenę z pierwszego odcinka, kiedy Jojo mija się na pasach z chłopakami i udaje, ze ich nie widzi... po co to było w takim razie skoro zostali szczęśliwa parą?

ocenił(a) serial na 7
M4ns0n

Może nie powiedziałabym, że aż rozczarowujące, ale tak zwyczajnie... przykro mi się zrobiło. Naprawdę lepiej byłoby gdyby pozostali przy otwartym zakończeniu pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 2
Sol89

a dla mnie rozczarowujące.

ocenił(a) serial na 5
agviki

Jestem na 1 sezonie ale jak są takie opinie to zostane chyba przy zakończeniu 1 sezonu. Ponoc jest książka moze bedzie 3 sezon

ocenił(a) serial na 10
monalisa11

3 sezonów być a zostawanie na którymś odc jak już się zaczęło dla mnie jest idiotyczne

ocenił(a) serial na 5
eliza9708

Masz racje wiec sie przekogłam i obejrzałam. Najgorsza drama. O dziewczynie która nie umie mowic 1 sezon spoko w miare z myślą że się ogarnie ale No cóż na prozno

ocenił(a) serial na 10
monalisa11

Nikt nie zmusza

ocenił(a) serial na 5
Sol89

Zgadzam się, to było przykre.

ocenił(a) serial na 5
martakamyk13

Dokładnie nie chce się, aż tego ogladac. Jak wspomniałam caly czas scena z 1 sezonu jak się miaja na pasach. Nie rozumiem zakończenia i jej wyboru :(