Strasznie rozczarowujący 2 sezon, dwa lata czekania, a ja wolałabym jednak zostać przy 1 sezonie.
Dokładnie zgadzam się drugi sezon nie był potrzebny w tym momencie mogli to wyjaśnić w jednym z odcinków pierwszego sezonu i w ogóle jej wybory ni jak do mnie nie przemawia
Tez myślałam, ze się inaczej zakończy. Tym bardziej, ze cały czas miałam w pamięci pierwszą scenę z pierwszego odcinka, kiedy Jojo mija się na pasach z chłopakami i udaje, ze ich nie widzi... po co to było w takim razie skoro zostali szczęśliwa parą?
Może nie powiedziałabym, że aż rozczarowujące, ale tak zwyczajnie... przykro mi się zrobiło. Naprawdę lepiej byłoby gdyby pozostali przy otwartym zakończeniu pierwszego sezonu.
Jestem na 1 sezonie ale jak są takie opinie to zostane chyba przy zakończeniu 1 sezonu. Ponoc jest książka moze bedzie 3 sezon
3 sezonów być a zostawanie na którymś odc jak już się zaczęło dla mnie jest idiotyczne
Masz racje wiec sie przekogłam i obejrzałam. Najgorsza drama. O dziewczynie która nie umie mowic 1 sezon spoko w miare z myślą że się ogarnie ale No cóż na prozno