PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10626
Julia
powrót do forum serialu Julia

..gra bardzo naturalnie! Wróżę jej przyszłośc aktorską.Michał Lewandowski też jest dobry w swojej komediowej roli...a biedny Krystian Wieczorek nie ma za bardzo pola do popisu.Jego rola jest miałka i chyba nie daje mu sie wykazac jako aktorowi.Zresztą zawsze za spokojni ..milczący i myślący ludzie wydają nam sie nudni.Za panem Tadeuszem Hukiem nie przepadam..on zawsze gra jednakowo.

ocenił(a) serial na 6
Kalina102

Ja również uwazam ze Julia i Michał fajnie i naturalnie graja :) Krystiana Lubie jako aktora i choc dla mnie jego postac moze nie jest za dynamiczna w tym serialu to i tak gra dobrze jak na ta postac którą gra :) Mama Moniki tęż gra przekonywujaca.Przyjaciółka Julii rowniez niezle.Inni aktorzy tez okej-Anita,byly chlopak Julii, czasami lepiej czasami gorzej sobie radza- przynajmniej narazie tak bym ich oceniala - zobaczymy pozniej jak to sie rozkręci.Tylko uważam, ,że Marta Żmuda Trzebiatowska gra zbyt sztucznie,jej wymowa,miny ,jakos nie pasuje mi jej osoba to tej postaci i uwazam ze mogli zatrudnic inna aktorke do tej roli - bylo by super !

Nie gustuje jakos w polskich serialach jednak ten uwazam nie jest najgorszy.Znacznie słabszy byl serial "Prosto w serce" czy "Majka".

Open_W

A ja uważam, że to aktorka jednego serialu i to jest rola jej życia

qba797

Julia Rosnowska, a właściwie Julia Krzemińska '''z głodu nie umrze'', skoro jej ojciec jest producentem telewizyjnym, scenarzystą, matka jest aktorką, także w swiecie filmowym JR jest zakorzeniona. JR studiuje rowniez w Akademii Teatralnej, wiec propozycje pracy bedzie otrzymywac.