Wieczorek to dobry aktor i podoba mi się jego rola.Mam nadzieję że to on będzie głównym bohaterem. Lubię Michała, ale wydaję mi się że on cały czas gra tę samą rolę.
A ja mam takie pytanko.
Nie wkurza was to że, jest chyba pół obsady z Majki?
Widać TVN poszedł na łatwiznę....
No mnie wkurza, że jest kilku aktorów z tamtego serialu. Michał Lewandowski-chociaż był okropną postacią w Majce -to tutaj gra wg mnie na prawdę ciekawie. Za to 'babcia' i 'mama' Majki mnie denerwują. I jeszcze wzięli 'ojca' Michała z Majki, chociaż w tamtym serialu się nie nagrał skoro w śpiączce leżał:P
porażka ten serial ,prawie cała obsada z Majki to jest przegięcie ,kicha straszna szczególnie gra aktorska te sztuczne dialogi ale co kto lubi ...ja dziękuje za ten serial
Dobrze że nie widziałem Majki, ale dla mnie jest to dobry serial. Może powtórzyć sukces Brzyduli, bo jak dla mnie Prosto w serce było trochę nie wypałem, o Majce nie wspominając.
Też mnie to trochę wkurzyło że tyle obsady skopiowali z Majki, a jak zobaczyłam "mamę" Majki i jej adoratora adwokata, którzy w Julii są małżeństwem to pękłam ze śmiechu. ;D
Myślę, że w Krakowie znalazłoby się więcej aktorów, gdyby tylko komuś z tvnu się chciało ;D
Majka miała lepszą oglądalność niż Prosto w serce , dlatego postawili na sprawdzonych ludzi. Biznes is biznes;-)
Tak ? Ja Majkę oglądałam z tego względu, że prawie nikogo tam nie znałam z aktorów. I sądzę, że ta Majka wcale nie była najgorsza. Prosto w serce nie oglądałam.
Miałam podobnie jak w przypadku BrzydUli, widziałam różnice między oryginałem, a polska wersją, mimo, że nie oglądałam całych tych oryginałów. O ile YSBLF oglądnęłam całą i stwierdzam, że polska BrzydUla .. to polska BrzydUla.
Też to widziałam. Ta trochę dziwnie. Nie lubię jak ci sami aktorzy grają w podobnych serialach. Jak na razie lubię Julię, Janka, Maćka. Jak nie zepsują to może być OK, i cieszę się, że akcja rozgrywa się w Krakowie ;) Śliczne miasto ;)
Jednak w Prosto w serce też grali aktorzy z BrzydUli.
Kraków rządzi ;)
A ja na razie oglądam i zobaczę co będzie dalej.
Aktualnie jest przyjemny ale nie powala!
Kraków jest piękny i znam go bardziej od Warszawy, więc miło mi się patrzy na znajome miejsca i uliczki ;)
Prawdę mówiąc nie oczekuję za dużo od tego serialu, ale jest OK ;)
Zgadzam się. Narazie jest ok. Julka jest śliczną dziewczyną, do tego przystojny chirurg, można przez kilka chwil nacieszyć oko. 8/10 za urodę i naturalność głównych bohaterów!