PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10627
Julia
powrót do forum serialu Julia

OBSADA

ocenił(a) serial na 7

Wieczorek to dobry aktor i podoba mi się jego rola.Mam nadzieję że to on będzie głównym bohaterem. Lubię Michała, ale wydaję mi się że on cały czas gra tę samą rolę.

ragazza5

A ja mam takie pytanko.
Nie wkurza was to że, jest chyba pół obsady z Majki?
Widać TVN poszedł na łatwiznę....

skarpetka_55

No mnie wkurza, że jest kilku aktorów z tamtego serialu. Michał Lewandowski-chociaż był okropną postacią w Majce -to tutaj gra wg mnie na prawdę ciekawie. Za to 'babcia' i 'mama' Majki mnie denerwują. I jeszcze wzięli 'ojca' Michała z Majki, chociaż w tamtym serialu się nie nagrał skoro w śpiączce leżał:P

Bonjour_Madame

Tak i do tego jeszcze jest gościu, który w Majce grał jakiegoś adwokata a teraz męża Ewy Kaim

ocenił(a) serial na 2
skarpetka_55

porażka ten serial ,prawie cała obsada z Majki to jest przegięcie ,kicha straszna szczególnie gra aktorska te sztuczne dialogi ale co kto lubi ...ja dziękuje za ten serial

ocenił(a) serial na 7
fuxior11

Ujdzie... Wieczorek i ta nowa (Julia) trzymają serial

patryk_B

Dobrze że nie widziałem Majki, ale dla mnie jest to dobry serial. Może powtórzyć sukces Brzyduli, bo jak dla mnie Prosto w serce było trochę nie wypałem, o Majce nie wspominając.

Bonjour_Madame

Też mnie to trochę wkurzyło że tyle obsady skopiowali z Majki, a jak zobaczyłam "mamę" Majki i jej adoratora adwokata, którzy w Julii są małżeństwem to pękłam ze śmiechu. ;D

ntx

Bo to krakowscy aktorzy dlatego ta sama obsada :D

ocenił(a) serial na 7
Vickynella

Myślę, że w Krakowie znalazłoby się więcej aktorów, gdyby tylko komuś z tvnu się chciało ;D

ocenił(a) serial na 7
skarpetka_55

Majka miała lepszą oglądalność niż Prosto w serce , dlatego postawili na sprawdzonych ludzi. Biznes is biznes;-)

ragazza5

Tak ? Ja Majkę oglądałam z tego względu, że prawie nikogo tam nie znałam z aktorów. I sądzę, że ta Majka wcale nie była najgorsza. Prosto w serce nie oglądałam.
Miałam podobnie jak w przypadku BrzydUli, widziałam różnice między oryginałem, a polska wersją, mimo, że nie oglądałam całych tych oryginałów. O ile YSBLF oglądnęłam całą i stwierdzam, że polska BrzydUla .. to polska BrzydUla.

ragazza5

Też to widziałam. Ta trochę dziwnie. Nie lubię jak ci sami aktorzy grają w podobnych serialach. Jak na razie lubię Julię, Janka, Maćka. Jak nie zepsują to może być OK, i cieszę się, że akcja rozgrywa się w Krakowie ;) Śliczne miasto ;)
Jednak w Prosto w serce też grali aktorzy z BrzydUli.

jagodajulia

Kraków rządzi ;)
A ja na razie oglądam i zobaczę co będzie dalej.
Aktualnie jest przyjemny ale nie powala!

skarpetka_55

Kraków jest piękny i znam go bardziej od Warszawy, więc miło mi się patrzy na znajome miejsca i uliczki ;)
Prawdę mówiąc nie oczekuję za dużo od tego serialu, ale jest OK ;)

jagodajulia

Zgadzam się. Narazie jest ok. Julka jest śliczną dziewczyną, do tego przystojny chirurg, można przez kilka chwil nacieszyć oko. 8/10 za urodę i naturalność głównych bohaterów!

decoco

Serial słaby, Wieczorek jest nudny, jak flaki z olejem i w ogóle taki sam, jak w innych serialach. Julia, jak na początek radzi sobie nieźle. Według mnie jedyną osobą, która utrzymuje ten serial, to Michał Lewandowski.