Taaa, środek miasta, z samochodu wysiada kilku bandytów, ludzie się pewnie patrzą , oni biją Bartosza Obuchowicza, po czym drobniejszy Obuchowicz poskramia bandziorów i ucieka ze swą lubą..
Początek, jak i gra Julii Rosnowskiej nie zapowiadają się dla mnie zbyt dobrze, ale nie oglądałam całości - więc generalnie nie krytykuje całkowicie. A początek serialu po prostu niedorzeczny.
Początek był rzeczywiście fatalny, czołówka też kiepska, ale potem się zrobiło dużo lepiej. Rozkręci się ;)
Opening kiepski i ogólnie film w stylu Majki tylko pod nazwą Julia , również artystka tylko , ze rysuje . Ja również nie chce krytykować ale ..... Pamiętam po pierwszym odcinku Brzyduli nie mogłam doczekać się następnych po oglądnięciu pierwszych odcinków ; Majki , Prosto w serce i Juli nie mam takiego uczucia . Po za tym można było przewidzieć każdą sekundę odcinka. Ale wierzę szczerze że się rozkręci. A w prosto w serce był przynajmniej zabawny Czarek , a w brzyduli Violetta.
i może w Julii znajdzie się ktoś zabawny, pożyjemy zobaczymy, mam tylko nadzieję, że Julia nie stoczy się tak jak Majka, bo jak na razie serial mi się podoba i naprawdę nie mogę się już doczekać stycznia ;)