PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10627
Julia
powrót do forum serialu Julia

Wieczorek.

ocenił(a) serial na 10

Ja nie wiem dlaczego jedziecie tutaj tak po tym Wieczorku. Lubię gościa. Michała też lubię ,bo wydaje się być sympatyczny ale serial oglądam m.in ze względu na Krystiana ,który coś w sobie ma. Nie mnie oceniać co to takiego.. także nie ma co krytykować ,bo dobrze gra.

"Julia" na razie wydaje mi się być najlepszą częścią ,bo nie mogłam znieść BrzydUli po obejrzeniu amerykańskiej wersji ta wydała mi się być.. uboga. Majka, Majka.. drażniła mnie ta aktorka co ją grała..

CheeryLu

A Prosto w Serce?

ocenił(a) serial na 5
Anaissa

Anaissa, ten Twój ulubiony serial jest najgorszą produkcją TVN’u i to nie tylko z powodu debila Cezarego oraz celebrytki Muchy. Nie skorzystano z okazji pokazania pięknych zakątków naszej stolicy. Niektóre wątki były grane żenującą amatorszczyzną, a kilka epizodów ciągnięto tak infantylnie drażniącą nieporadnością, że wyłączałem TV i na spokojnie oglądałem w porannych powtórkach by się upewnić w negatywnych ocenach. By nie być gołosłownym dam przykład: Próba dotarcia na lotnisko przez Artura to reżyserska żenada w najczystszej formie. Postawienie zaś w roli złego brata tego kurdupla Rafała, stawia w paskudnym świetle śp. Mamusię tych synków, bo sugeruje, że musiała się puścić po pijaku z jakimś kwazimodo i tatusiowi Artura wcisnęła ojcostwo tej pokraki.

NOTIBOF

A czy ja powiedziałam że Prosto w Serce to mój ul. serial?
Ja go właśnie najbardziej nie lubię!!!
Prosto w Serce to była tandeta a nie mój ul. serial

ocenił(a) serial na 5
Anaissa

Anaissa, KŁAMCZUSZKU uroczy, a ten Twój komentarz u zoriia, w temacie: W jakiej kolejności podobały wam się te seriale: (20 odpowiedzi), to efekt amnezji?
Oto cytat:
Anaissa
13 dni temu
1. BrzydUla
2. Prosto w Serce
3. Julia
4. Majka

w odpowiedzi na post: zoriia http://www.filmweb.pl/serial/Julia-2011-629366/discussion/W+jakiej+kolejno%C5%9B ci+podoba%C5%82y+wam+si%C4%99+te+seriale%3A,1801762#topic_1801762

NOTIBOF

Prosto w Serce to była tandeta. Majka jeszcze większa więc umieściłam na 4. BrzydUla była super więc 1. A Julia już jest na 2

ocenił(a) serial na 5
Anaissa

Anaissa, za Majkę dałbym Ci klapsa na gołą pupę, bo ta studentka jest najsłodszą kruszynką z niebywale uroczo odstającymi uszkami, która swą skromnością wzrusza i rozczula. Przez takich absmakiem obdarowanych telewidzów Osyda przegrała w plebiscycie z głupawą góralką grającą w beznadziejnym serialu TVP. Twe poczucie smaku ewoluuje jednak w dobrym kierunku więc Ci odpuszczam chwilowo... trzpiotko przewrotna ;-))