a mogło być tak pięknie. Jakby Maciek nie był gejem i byłby z Julką. Na początku myślałam że będzie ciekawie bo dwóch braci i walka o jedną dziewczynę i lipa. Jednak jak zwykle przewidywalny koniec będzie z tą dziadą Jankiem. Mimo tego fajny serial. Number 2 po BrzydUli w Tvn rankingu seriali o 17:55 :)
A ja się cieszę, że będzie z Jankiem, ale głupio , że Maciek to gej, bo wiadomo, że z nim na pewno nie będzie..;/
Ja czytałam, że od września Julia o 17:25.
no tez mialam nadzieje, że jednak Julia bedzie z Maćkiem bo on jest taki fajny :D
Maciek nie jest biseksualny. Poza tym Julka i tak go nie kocha, tylko jego brata, więc i tak nie mogliby być razem.
ale jak by się okazało że jednak jest.
Miłość bywa ślepa więc może przestała by go kochać.
Niestety to tylko moje marzenia :(
ale nie wiem co ona w Janku widzi taki sztywny
Ja także myślałam, że będą ze Janek i Maćko będą ze sobą konkurować. Że ta miłość skłóci dwóch braci, no ale mam większą fantazję od twórcą.
Ps. Mi także się nie podoba, że Maciek jest gejem, nic nie mam do homoseksualistów, ale ten wątek w serialu mnie nuży.
Ej ale zapomnieliście o tym ze w klinice pojawił się ten Sławek, z nim też będzie parę akcji, chodź wiadomo, serial od początku był do przewidzenia że Julia i Janek będą razem już w 1 odcinku ta cyganka to powiedziała. Serial Julia to jedna wielka intryga, ale tez go daję na 2 miejscu po BrzydUli, bo tam przynajmniej były zwroty akcji i każdy wiedział ze będzie ze swoim szefem i tak bo taką mają fabułę wszystkie Brzydule :P
Skąd ty to wiesz ja nie wiem ile tajemnic ma ta powalona rodzina, a Janek nie jest synem znów Janusza będzie tak na 100 % czytałem gdzieś też ze dowie się o jego romansie z Moniką i mu wpierniczy.
Napisali na "świat seriali" , że jest synem Tadeusza i siostry bliźniaczki Hanny, i że niby matka Sławka umarła zaledwie kilka lat temu.