PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375587}

Jumong

2006 - 2007
8,1 65  ocen
8,1 10 1 65
Jumong
powrót do forum serialu Jumong

ocenił(a) serial na 10

czy widział ktoś ten serial, bo nie wiem czy ciekawy, oglądałem niedawno serial Tae Wang Sa Shin Gi i musze napisac że bardzo bardzo mi się spodobał, oglądałem go z zapartym tchem, wszystkie 24 odcinki oglądnąłem w 3 dni tak mnie wciągnął, nie wiem czy jumong też jest fajny

mar_rm

Jumong to również świetna drama historyczna, mimo że trochę długa (81 epizodów), ogląda się ją dosyć przyjemnie. Chociaż muszę przyznac, że nie spotkałam jeszcze dramy historycznej, która dorównałaby Tae Wang Sa Shin Gi .
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
mar_rm

Niedługo oglądnę ale napisów pl nie ma. Po fragmentach można stwierdzić że może być ciekawy chociaż mógłby mieć przynajmniej 40 odc.

ps.
turniej łuczników:
http://youtube.com/watch?v=OF11-GyrPwo&feature=related

ocenił(a) serial na 10
Radloc

Ma tyle odcinkow, ale serial sie nie nudzi:) W wakacje ogladalem po 7 odcinkow dziennie, w swoim zyciu chyba nigdy tylu odcinkow jednego serialu nie widzialem w ciagu jednego dnia:P

Bidam

skąd można pobrać ten serial?

użytkownik usunięty
mar_rm

Polecam z lekkim sercem!

użytkownik usunięty
mar_rm

Oglądałem, 10/10 z mojej strony!

gdzie można obejrzeć ten serial (lub jakieś inne koreańskie dramy histoyczne ? z ang napisami może być :P

użytkownik usunięty
trixon1

Ja nie oglądałem ich online, tylko ściągałem (nie pamiętam skąd, kilka lat temu to było), ale jak wpiszesz "historical korean drama online" lub podobnie w Google, to na pewno coś będzie. :)

dzięki za odpowiedź ^^