O żesz w mordę, nie spodziewałem się takiej akcji z panem Pickerem :) Boyd dał radę.
A po co Daryl szedł do Allison? Zemsta za co? Tylko za to, że chciała go zabrać? Mam jakieś zaćmienie chyba.
PS
Niesamowte jak mało ludzi pisze o tym serialu, a jak dużo o Mentaliście i Walking Dead :-P
Mało osób pisze bo mało rozgłośniony jest, dowiedziałem się o nim dopiero ~2 tygodnie temu i właśnie skończyłem najnowszy odcinek. Szczerze mówiąc to myślałem, że porzucę tą serię po 1 odcinku bo z opisów / zdjęć wywnioskowałem że to jakiś wieśniacki western dla 12 latków. Oh, jak bardzo się myliłem :> Boyd - szczególnie przez dwa pierwsze sezony, tak zajebistej postaci dawno nie widziałem :D
A co do Daryla to też trochę dziwny mi się wydaje ten wątek, ale jak już to myślałem, że poszedł tam jako właśnie zemsta na Raylanie za zabicie jego brata. Chociaż pewnie ten wątek będzie kontynuowany bo wątpię, że dzieciak miał zgodzić się być obwinionym za to tylko dlatego, że teraz łączą ich 'więzy krwi'...
Pewnie masz rację, ja trafiłem na ten serial zeszłego lata i oglądałem do upadłego ;-)
"Tylko za to, że chciała go zabrać?" - chodziło mi oczywiście o najmłodszego Crowe'a.
Możliwe, że zemsta za brata, najwidoczniej nie wiedział, że zerwali lub chciał go ukarać w ten sposób, bo Raylana się bał.
PS Brat debil sam się zabił, do tego odcinka nie wiedziałem o co chodzi z tymi 21 stopami. Myślałem, że będzie rzucał tym nożem :-D
Daryl crowe Jr. przyszedł zabić Alison w zemście za swojego brata. Jest to dokładnie wyjaśnione w rozmowie przy windzie. Zupełnie przypadkiem kropnął szefa. Jestem więcej niż pewien ,że Daryl dokona żywota jeszcze w tym sezonie, biorąc pod uwagę jak kończyły się losy poszczególnych głównych "czarnych" charakterów w kolejnych sezonach.
Co do Boyda to jest on wg mnie najlepszą postacią tego serialu, a sposób w jaki załatwił Pickera to mistrzostwo świata.