Ok, pogodziłem się z tym że z polskimi napisami zbyt często serialu oglądać już nie będę,
ale ostatnio przestały pojawiać się nawet napisy angielskie. Od premiery odcianka 8
sezonu 3 minęły już 3 dni, a angielskich napisów ani widu ani słychu - jakieś sugestie?
Z angielskim akurat większego problemu nie mam - tutaj plus, problemem jest południowy akcent bohaterów Justified przez co niekiedy ciężko się połapać o co chodzi.
no a teraz trzeba czekac kolejny tydzień na napisy : \ i to zawsze ten serial ma jakies z tym problemy juz wkur#ia mnie to !!
Co niektórzy myślą, że chyba opłacili jakiś abonament na napisy no i nie ma przebacz, musi być :) Co do sugestii to nie ma wyjścia, ktoś musi za to oberwać!
Jeśli chodzi o napisy polskie - ok, ale napisy angielskie do tej pory były udostępniane zaraz po pojawieniu się odcinka w "sieci".
ale gdzie ich szukasz? na addic7ed są zawsze od razu. chociaż moim zdaniem warto czekać na literki Yungara, bo są bardzo dobre
Szkoda, szkoda, że tak kiepsko z napisami. Jeden z najlepszych obecnie wyświetlanych seriali, a tłumacze jakby obchodzą go szerokim łukiem.
eeetam yungar wymiata tlumaczac a ze robi to za free..nie ma co narzekac tylko poczekac..az znajdzie chwilke co do ang nie mam problemow ale jak ktos juz wyzej napisale jezyk jest dosc specyficzny..wiec nie zawsze daje rade..i dlatego zawsze cierpliwie czekam az pojawia sie na napi..:)