PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549490}

Justified: Bez przebaczenia

Justified
2010 - 2015
7,8 6,0 tys. ocen
7,8 10 1 5959
7,3 7 krytyków
Justified: Bez przebaczenia
powrót do forum serialu Justified: Bez przebaczenia

Serial ma prawie 15 lat , pisali go owczesni scenarzysci - oni byli superinteligentni czy z Marsa??
Patrzac na poziom obecnych seriali to to jest arcydzieło - debil jest debilem , bystry gosc jest bystrym , intryga wciagajaca , chwilami obrót zdarzen jest naprawde zaskakujacy , owszem pare drobnych wpadek mieli ale to naprawde drobiazgi
Wspaniała lekka odskocznia gdzie nie trzeba sie zastanawiac - jaki cwok wymyslił tak durna postac
Porownujac z Yelowstoone to Arcydzieło
Ci scenarzysci ktorzy to pisali juz chyba wymarli - a szkoda.

ocenił(a) serial na 9
Mslaw_Mslaw

Gdzie znaleźć więcej takich seriali - a nie jakieś głupowate produkcje z dzisiejszych lat ?

ocenił(a) serial na 10
robercik_st

Niestety nie wiem . Ja wiekszosc ogladam z polecenia - albo przez przypadek na YT jest jakas ciekawa scena i okazuje sie ze to jakies ujecie z filmu - poza tym nie wiadomo co sie komu podoba ? Kolega sie zachwycal Breakin Bad a mi po 3 sezonach serial wydal sie glupi i nielogiczny a glowna postac byla wg mnie idiotą. Licz na łut szczescia . Na pewno moge polecic Stare lwy (Wakacje Waltera) ostatnio wlasnie w ten sposób na to trafilem urywek na YT - mi sie bardzo podobal ale to film a serial szkoda ze krotki to Firefly - to fantastyka ale calkiem calkiem .

ocenił(a) serial na 9
Mslaw_Mslaw

Mi się podobają seriale jak - True Detective s01, The Wire, Shield, Southland, francuska Spirala , Biuro Szpiegów, Good Wife- myślę że wszystkie bardzo rozsądne ;) Spokojnie mogę polecić

ocenił(a) serial na 10
robercik_st

Ok dziekuje . Z ostatnich - taki dosc specyficzny to Bad boys - pierwsze dwa sezony byly naprawde niezle , pozniej juz gorzej . Dom z kart - o bialym domu tez moge smielo polecic - ostatni sezon gdy pozbyli sie Kevina Spacy troche gorszy ale do zaliczenia. No i sporo polskich starych seriali - ale nie wiem czy to Cie ciekawi .

ocenił(a) serial na 9
Mslaw_Mslaw

No z polskich to Zatoka Szpiegów jest całkiem całkiem ale ze starych to np Glina ale pewnie nie ma za dużo dobrych polskich kryminałów.

ocenił(a) serial na 10
robercik_st

Hm - ja myslalem o bardzo starych lata 60- 70 . To glownie obyczajowe nie kryminaly . Pokazuja normalnych ludzi , normalne zycie . Z kryminałow na pewno 07 zglos sie - ciekawy i wg mnie nie zestarzal sie ale Ty pewnie jestes mlodszy i masz inne oczekiwania . Z nowszych dunski DNA - ciekawy. Jak cos mi jeszcze wpadnie do glowy dam znac