PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549490}

Justified: Bez przebaczenia

Justified
2010 - 2015
7,8 6,0 tys. ocen
7,8 10 1 5989
7,3 7 krytyków
Justified: Bez przebaczenia
powrót do forum serialu Justified: Bez przebaczenia

Wątek Avy w więzieniu to chyba najgorszy w tym serialu, nie mogę już patrzeć na tą przekrzywioną gębę. Kolejna do odstrzału to ta murzyńska bździągwa, chyba najgorsza aktorka w justified, teraz jak dostała awans to jeszcze więcej jej będzie....

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Co do wątku Pani Crowder w więzieniu pełna zgoda. Temat damskiego więzienia dosyć oryginalny ale według mnie kompletnie nudny.
Podejrzewam ,że ten cały wątek z więzieniem jest tylko po to aby przedstawić przemianę Avy w zimnokrwsitą przywódczynię gangu.
Co do "murzyńskiej bździągwy" to się nie zgodzę ;) Fakt aktorką wybitną nie jest ale mi osobiście bardzo przyjemnie się ją ogląda na ekranie. Sam jestem tym faktem zdziwiony ponieważ zdecydowanie nie gustuję w "murzyńskich bździągwach", preferuje delikatniejszą europejską badź azjatycką urodę kobiecą. Jednak Pani Erica Tazel ma tak sympatyczny pyszczek i piękne, błyszczące oczy ,że nie jest dla mnie żadną katorgą oglądanie jej w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
faderrdk

Ja nie mogę na nią patrzeć, już postacie w the walking(a drętwe) wydają mi się mniej irytujące.

ocenił(a) serial na 9
danteusz

Ja wiem, czy "słabe kobiece role"? Steeburgen pojawia się z rzadka, ale i postać, i gra jest nader fajna, Alicia Witt też daje radę, więc to nie jest tak, że jest jakoś bardzo źle.

Wiadomo, że Margo Martindale wyznaczyła bardzo wysokie standardy, ale z samej statystyki wynika, że sukcesy to raczej wyjątek, niż reguła.

ocenił(a) serial na 9
otis_tarda

Ja jestem trochę rozczarowany Wendy Crowe. Zapowiadało się, że to będzie silna postać, obeznana w prawie, potrafiąca zaginać inne postaci (rola Amy Smart, też słaba swoją drogą), było czuć pewną chemię między nią a Raylanem, ale całkowicie zniknęła gdy okazało się, że Kendel to jej syn. Za to potrafi rozczulająco płakać ;)

Mam duże oczekiwania co do roli Steeburgen :) Oby miała jak najwięcej ciekawych dialogów z Boydem :)

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Też tak uważam. Wątek w więzieniu ma potencjał, ale jednak nie jest jakoś zbyt ciekawy, nie podoba mi się to co robią z Avą, Boyd się starał ją wyciągnąć, spełnił prośbę tej murzynki, a ona teraz mu każe spie... (jestem na 9 odcinku 5 sezonu). Moim zdaniem psują to postać.
Wendy Crowe nie jest za specjalna, a ta blondyna grana przez Amy Smart, to już w ogóle totalnie nudna i nijaka, wciśnięta na siłę (swoją drogą aktorka przypomina z wyglądu Andreę z TWD).