PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549490}

Justified: Bez przebaczenia

Justified
2010 - 2015
7,8 5,9 tys. ocen
7,8 10 1 5928
7,8 5 krytyków
Justified: Bez przebaczenia
powrót do forum serialu Justified: Bez przebaczenia

Winona

ocenił(a) serial na 10

Postać Winony grana przez Natalie Zea jest jak dla mnie rewelacyjna, szczególnie w 2 sezonie:) te momenty w trakcie wpadki z $, takie niepewne miny, zmieszany wzrok wbity w Raylana z nadzieją happy endu, uwielbiam:))

ocenił(a) serial na 7
old_school_man

mnie ona niesamowicie irytuje, raz mówi że kocha męża żeby po 1 odcinku pójść z Raylan'dem do łóżka, nie lubię jej

ocenił(a) serial na 9
galadriela

Winona musi być trochę niestała, trochę uciekająca, bo 24h na dobę z Raylanem to by chyba nie wytrzymała :P Widać, że w jej związku z nim oprócz pasji jest też dużo z konsekwencji - starała się przy nim być, mówiła, że nie szkodzi, że wracasz późno w nocy. Urzeka mnie to, że mimo wszystko ufa Raylanowi i wie, że jak coś, to stanie na wysokości zadania. To coś, czego facet bardzo potrzebuje...

PS: Boję się tylko, że dziecko będzie bało się wystrzałów po narodzinach - w okresie prenatalnym trochę się nasłuchało. ;-)

ocenił(a) serial na 8
galadriela

Ja oglądam drugi sezon i tak samo nie mogę jej znieść. Taka stereotypowa baba, która sama nie wie czego chce i odwala jakieś głupie akcje. O wiele bardziej wolę Avę.