Co jest z napisami? Kwieciste dialogi to największy atut a wsiurski akcent utrudnia wyłapanie smaczków.. niestety od pewnego czasu tłumaczący zlewają serial...
Poddali się zupełnie czy będą jeszcze pracować?
odcinek 8 był ostatnim przetłumaczonym
Napisy do Justified robi Yungar. Należy go pochwalić za tłumaczenie, bo to zawsze była wysoka jakość, a dialogi do najprostszych nie zależą. Jednak czas oczekiwiania to ostatnio jakiś dramat, aktualnie 3 odcinki czekają w kolejce. Może ktoś inny podejmie się tłumaczenia, skoro Yungar nie daje rady? Tak długie czekanie jest frustrujące, tym bardziej że mamy świetny finałowy sezon.
Napisy do Justified robi Yungar. Jeśli chodzi o jakość tłumaczenia, nie można się przyczepić, kawał dobrej roboty. Niestety czas oczekiwania to ostatnio jakiś dramat. 3 odcinki czekają w kolejce. Może skoro tłumacz nie daje rady, ktoś inny by go wspomógł? Mamy świetny finałowy sezon, wiele do przetłumaczenia nie zostało.
Sorry za multipost, z jakiegoś powodu pierwszego mi nie wyświetlało, wiec napisałem kolejny...
Zapewne prędzej czy później Yungar zrobi napisy. Mnie dziwi, że nikt inny się za to nie wziął skoro jemu to tak wolno idzie od jakiegoś czasu, przecież serial jest dobry i na dodatek to ostatni sezon. Naprawdę szkoda, że musimy tyle czekać ale co zrobić - póki co jesteśmy skazani na Yungara chyba, że znajdzie się ktoś inny miły i zrobi... Co do jakości Yungarowych napisów to zgadzam się, to świetna robota, są dobrze wykonane. Ciekawe jaki jest powód, że tak spowolnił ich robienie.... mam nadzieję, że to nic poważnego typu problemy ze zdrowiem itp.
Szacunek Yungarowi się należy, że robi napisy bardzo dobrej jakości i jako jedyny tłumaczy jeden z najlepszych seriali obecnie emitowanych, chociaż jak się zakończy, to nadal bedzie jednym z najlepszych. Pytanie dla kogoś z Grupy H: czy nie macie ochoty tłumaczyć tego świetnego serialu, zamiast 90% głupot jaka jest dodawana na waszej stronie ??
miejmy nadzieję że z marszu przetłumaczy wszystkie odcinki czekające w kolejce ps o ile sobie dobrze przypominam zawsze trzeba było czekać na napisy do tego serialu, w każdym sezonie były takie opóźnienia , więc myślę że nie ma co się obawiać że ktoś porzucił tłumaczenie tego serialu :)
A trzeci sezon Vikingów tłumaczy niezależnie dwóch tłumaczy. Co tydzień widzimy wyścig kto pierwszy :/ Mógłby któryś odpuścić i zająć się np. Justified :)
Doczekaliśmy się napisów do odcinka 9go ale teraz śmiesznie, są odcinki 10, 11, 12 i 13. Pobrało mi napisy do odcinka 13ego a gdzie pozostałe ??
Jeśli ktoś się niecierpliwi to ostatnie 4 odcinki polecam obejrzeć z angielskimi napisami, końcówka serialu wymiata. Zanim ten koleś zrobi polskie napisy to miną tygodnie albo miesiące.