Oj dobry, dobry... Może nie jest to aż taki geniusz, o jakim wspominano w recenzjach, ale na pewno jak na razie warto oglądać. Z obiektywną oceną wstrzymamy się jeszcze trochę, na tę chwilę ode mnie ma 9/10.
Ode mnie też 9/10. Póki co rewelacja. Pierwszy odcinek robił naprawdę duże wrażenie, drugi też trzymał niezły poziom. Przede wszystkim co mi się podoba w tym serialu to anty-Chuck Norris. Co prawda też koleś to twardziel, ale raczej w stoickiej wersji (przynajmniej na zewnątrz), no i co najważniejsze nie jest niezwyciężony i nie załatwia 5 przeciwników samemu.
Z tego sezonu z nowości warto jeszcze zobaczyć "The Bridge" (trudno znaleźć ten serial bo jest kanadyjski, ale też warto).
ja już jestem na 3 odcinku:) zobaczymy jak dalej się potoczy, na razie bardzo mi się podoba. Timothy jak zawsze rewelacyjny no i Walton Goggins, cud miód i orzeszki :D czego chcieć więcej. błyskotliwe dialogi, nie nudzi, dobrze zarysowani bohaterowie... to tak na początek :)
Ja Justified przestałem oglądać po 4 odcinkach. Masakra, ze to było już 4 lata temu, leci ten czas jak głupi. Myślałem, ze to będzie średni serial i po tych 4 odcinkach mi się tak zdawało, na 1 sezon, max 2. A tu patrze po tylu latach, leci już 5 sezon i serial odniósł spory sukces. No, to się pomyliłem, ciekawi mnie poziom tego serialu, ale na pewno w najbliższym czasie go nie będę oglądał.
już zaczęłam sezon 2, podoba mi się klimat serialu:) wiadomo każdy ma różne gusta więc możesz spróbować jeszcze raz po czasie. ja podobnie miałam z Breaking Bad, gdzie początkowe odc mnie nudziły ale się przełamałam i później wiadomo było już tylko lepiej :)
Moze zacznę z powrotem, Breaking Bad uwielbiam, arcydzieło, jeden z moich ulubionych seriali, ale wątpię, ze szybko wrócę do Justified, bo jakoś nie mam ochoty zbyt wielkiej na ten serial, przed nim jest wiele innych u mnie do obejrzenia.
Tez lubie Breaking Bad, chociaz Sons of Anarchy to moj ukochany serial. A jakie serial czekaja w kolejce?? Po Justified nie mam pomyslu na to co ogladac ??
Hehe tak się składa, ze sonsi tez są moim ulubionym serialem wraz z Oz (pierwszy serial HBO, świetny, 6 sezonów, cały czas akcja dzieje się w wiezieniu, polecam i to bardzo), ze Spartacusem i Dexterem (chociaż nie licząc 6 i 8 sezonu). Poza tymi polecam jeszcze: The shield, Rodzinę Soprano, Odwróconych, Supernatural, The Wire, Arrow, Carnivale i 24 godziny. A u mnie w kolejce na pewno przed Justified czeka : w 1 kolejności 24 godziny (obejrzałem już 7 odcinków, będę to oglądał narazie cały czas), Przyjaciele (oglądałem wiele odcinków, myślę, ze około polowy w telewizji, ale nie po kolei, i muszę to obejrzeć cal;e od początku do końca, bo to wyśmienity serial), Detektyw, Gra o tron, House of Cards, Deadwood, Luther, PitBull, Zakazane imperium, Wikingowie.
słyszałam o Oz ale nie ogladalam jeszcze, The Shield jako fanka Sonsów oczywiscie ogladałam:) Przyjaciele to moj ulubiony komediowy serial. Ja polecam jeszcze serial z serii Chicago Fire i Chicago PD, naprawde ciekawe. Z twojej listy następne u mnie bedzie Deadwood, tyle seriali a czasu tak mało. pozdro :)
A ja mam z Deadwood jak Ty z Justified.Obejrzałem niedawn 1-2 odcinki i mnie nie powalił, choć uwielbiam westerny. Daj szansę Justified po 4 latach, to ja dam szansę Deadwood za kilka lat hehe ;-)
Z wymienionych seriali mało oglądałem, ale polecam gorąco House of Cards i Boardwalk empire - obydwa rewelacyjne