Serial zapowiadał się ciekawie, pierwszy odcinek nawet wciągający, ale z każdym następnym jest gorzej. Pomijam już absurdy (szczególnie ten z 6. odcinka, którego można porównać z tymi najbardziej znanymi kartonami w Polsce), ale ten serial jest jednostronny.
Poza tym, ma w sumie 8 odcinków, z czego 6 już miało premierę i muszę przyznać, że ciągnie się on jak flaki z olejem. Liczyłem na coś ciekawszego.
Żal mi ciebie i twojej oceny .Wystarczy że ci się nie podoba i basta zabrakło stwierdzenia, moim zdaniem.
Każdy z nas ma prawo do swojego zdania. Wg mnie ten serial jest słaby (choć ostanio wyemitowany odcinek był lepszy niż poprzednie) pod w zasadzie każdym względem. Co do "żal mi ciebie i twojej oceny" - nie oczekuję tego od ciebie, czy innych osób, "snowflaku".
Dwie gwiazdki to ja daję filmom Vegi. Bo tam niema prawie nic. Rany, co ten serial ci zrobił? Jak dla mnie 90 % tego co jest obecnie w emisji jest od niego gorsze
Czyli tym 90% mógłbym spokojnie dać 1. Obejrzałem ostatni odcinek i jest oceniłbym go na jakieś 3. W tym serialu sporo rzeczy jest słabych zaczynając od aktorstwa na scenariuszu kończąc. Jedynie aktor grający postać Hagertiego trzyma poziom, reszta jest chyba z łapanki. Aktorsko i scenariuszowo jest moim zdaniem na poziomie Marvels. Szkoda, bo liczyłem na dobry serial w chłodnym brytyjskim stylu.
Też uważam, że z tą dwójką pojechałeś. Ale faktycznie oglądanie tego to była strata czasu.
Oceniłeś ojca chrzestnego na 7 a criminal record na 5, przy okazji wiedzmina na 8. Mam wrażenie że masz mniej niż 13 lat albo coś ci dolega.
Oceny wystawiam od razu po obejrzeniu, a nie jak ty po przeczytaniu recenzji. Na tym polega dorosłość -można mieć własne zdanie.