PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015095}

Kartoteka policyjna

Criminal Record
2024 -
6,6 1,2 tys. ocen
6,6 10 1 1165
Kartoteka policyjna
powrót do forum serialu Kartoteka policyjna

Serial zapowiadał się ciekawie, pierwszy odcinek nawet wciągający, ale z każdym następnym jest gorzej. Pomijam już absurdy (szczególnie ten z 6. odcinka, którego można porównać z tymi najbardziej znanymi kartonami w Polsce), ale ten serial jest jednostronny.
Poza tym, ma w sumie 8 odcinków, z czego 6 już miało premierę i muszę przyznać, że ciągnie się on jak flaki z olejem. Liczyłem na coś ciekawszego.

Juna_3

Żal mi ciebie i twojej oceny .Wystarczy że ci się nie podoba i basta zabrakło stwierdzenia, moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 2
marek_urban_fw

Każdy z nas ma prawo do swojego zdania. Wg mnie ten serial jest słaby (choć ostanio wyemitowany odcinek był lepszy niż poprzednie) pod w zasadzie każdym względem. Co do "żal mi ciebie i twojej oceny" - nie oczekuję tego od ciebie, czy innych osób, "snowflaku".

Juna_3

Dwie gwiazdki to ja daję filmom Vegi. Bo tam niema prawie nic. Rany, co ten serial ci zrobił? Jak dla mnie 90 % tego co jest obecnie w emisji jest od niego gorsze

ocenił(a) serial na 2
lornemalwo

Czyli tym 90% mógłbym spokojnie dać 1. Obejrzałem ostatni odcinek i jest oceniłbym go na jakieś 3. W tym serialu sporo rzeczy jest słabych zaczynając od aktorstwa na scenariuszu kończąc. Jedynie aktor grający postać Hagertiego trzyma poziom, reszta jest chyba z łapanki. Aktorsko i scenariuszowo jest moim zdaniem na poziomie Marvels. Szkoda, bo liczyłem na dobry serial w chłodnym brytyjskim stylu.

lornemalwo

Vega jest 100x lepszy niż ten serial.

ocenił(a) serial na 5
Juna_3

Też uważam, że z tą dwójką pojechałeś. Ale faktycznie oglądanie tego to była strata czasu.

wojtpil

Oceniłeś ojca chrzestnego na 7 a criminal record na 5, przy okazji wiedzmina na 8. Mam wrażenie że masz mniej niż 13 lat albo coś ci dolega.

ocenił(a) serial na 5
Bartus0077

Oceny wystawiam od razu po obejrzeniu, a nie jak ty po przeczytaniu recenzji. Na tym polega dorosłość -można mieć własne zdanie.

wojtpil

Oczywiście że można ale dałeś wiedźminowi 8 a ojcu chrzestnemu 7, tyle w temacie.

ocenił(a) serial na 5
Bartus0077

No cóż, nie porwał jakoś :)