Dla mnie ten "serial" to absolutna porażka, w każdej możliwej dziedzinie. Kto to widział kręcić serial w którym występują tylko dwie osoby?
to akurat jest jego sporą zaletą że utrzymuje tak wysoki poziom mimo tego że występują/widać w nim tylko dwie osoby. ma świetny klimat, niektóre scenki są rozbrajające. dla mnie jeden z najlepszych polskich seriali komediowych lat '00 (jeśli nie najlepszy).
Dno??? Przecież ten serial jest świetny... serial w którym występują dwie osoby - pomysłowo i bardzo opłacalnie... dobrze na tym wyszli bo tych dwoje jest GENIALNYCH!
dokladnie chodzi o to by sie skupic na smiesznych dialogach i sytuacjach a nie rozpraszac o jakies niepotrzebne fabuly-krotka forma rozerwania sie i bardzo fajna komedia
Teksy rozwalają. Bardzo dobrze ośmiesza codzienność takich par! Fajna, lekka rozrywka! Szkoda, że już nie kręcą
Dokładnie zgadzam się ten serial to jest wielkie dno i nieporozumienie nienawidzę tego serialu jednym się podoba drugim nie ja jestem w tej drugiej grupie
A może sprubujesz polubić ten serial? Nie zakład ,że polski - złe. Bo takie stwierdzenie nic ci nie da. I to jest niepotrzene. Poprostu obejrzy te 3 - 2 odcinki i nie z myślą ooooo ten serial jest do bani tylko z myślą: Ten serial całekim całkiem. Rozumieszz? Gdyby każdy miał twój tok myślenia pewnie nic by nie oglądali.
Zamknij mordę bo obejrzałem z 10 odcinków i nadal mam ten serial za takie samo dno jak ciebie Gdyby każdy miał twój tok myślenia jak ty to same takie seriale by leciały
A ty ("ty" celowo z małej litery) pajacu najpierw skończ szkołę, bo widzę że nawet po polsku się nie umiesz poprawnie wysłowić, a chcesz komentować i krytykować innych. Gdybyś nie skumał o co chodzi (co jest bardzo prawdopodobne), to podpowiadam, cyt.: "Zamknij mordę bo obejrzałem z 10 odcinków i nadal mam ten serial za takie samo dno jak ciebie Gdyby każdy miał twój tok myślenia jak ty to same takie seriale by leciały". Po tym zdaniu można spokojnie określić IQ jego autora, najbardziej podoba mi się ten fragment, cyt.: "...Gdyby każdy miał twój tok myślenia jak ty...", no po prostu dno. Kultury też by ci się trochu przydało. Pozdrawiam, rozumu życzę.
Serial jest denerwujący, na CC cały czas bo puszczają - cała ramówka jest zawalona tym, ;o