PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36349}

Kasia i Tomek

2002 - 2003
6,7 54 tys. ocen
6,7 10 1 53833
6,7 20 krytyków
Kasia i Tomek
powrót do forum serialu Kasia i Tomek

Nie wiem jak wy.

użytkownik usunięty

Nie wiem jak wy, ale dla mnie ten serial to była całkowita klapa. Jakoś nie potrafiłem znaleźć w tym serialu żadnej fajnej humorzastej sceny.

ocenił(a) serial na 10

może coś z twoim poczuciem humoru jest nie tak? bo jak dla mnie to każda scena była zaje.......!! świetny serial!! co drugi dzien go sobie właczam, szkoda tylko ze nie wydali wiecej odcinkow na dvd :( no i ze juz go nie kreca :( swietna parodia zwiazku!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8

masz tragiczne poczucie humoru ;]

ocenił(a) serial na 1

Ciernograf masz w 100% racje mi sie tez nie podobał :/ tylko pokazywali twarze Kasi i Tomka a reszty nie :/ czułam sie jakby ktos amatorski krecil 1/10

ocenił(a) serial na 9
kaksa

Ja się z tobą niezagadzam , to jedyny polski serial , który mi się podoba.A z tymi twarzami to w dodatkach reżyser właśnie tłumaczył , że specjalnie było tylko ich twarze widać , żeby człowiek mógł sobie wyobrazić np. matkę Kasi , która mi się kojarzy z grubą , wredną kobietą po 50-tce . :)

ocenił(a) serial na 10
kaksa

No i to właśnie było pomysłowe... a nie tysiące aktorów przewijających się przez serial tylko po to zeby jakoś jeszcze utrzymać oglądalność! Tych dwoje wystarczyło!!!!!! :) A Ty najwidoczniej nie masz poczucia humoru!!!

ocenił(a) serial na 9

dla mnie to najlepszy polski sit-com

ocenił(a) serial na 10

Po prostu się nie znasz... Serial jest nie do pobicia!

ocenił(a) serial na 4
EffyStonem

georgiaNicolson nie mów, że koś się nie zna, bo nie lubi tego co ty...
Mi też serial się nie podobał, ale oceniłam go na 3 (wyżej niż na wspólnej), bo przynajmniej nie ciągneli go w nieskończoność :)

ocenił(a) serial na 10

No to straszny z Ciebie drewniak... serial był genialny oby takich więcej!!!

użytkownik usunięty

Mi tez się nie podobał. Lubię się śmiać, ale tu raczej tylko się denerwowałam. Kasia i Tomek są nienaturalni, żadna para tak się nie zachowuje (nawet Starowicz o tym pisał ;))
Od sitcomu oczekiwałabym żeby mnie rozbawił. Tutaj miałam wrażenie ze zaraz wyskoczy jakiś pan z tabliczką i powie mi "Teraz masz sie śmiać". Wszystko takie sztuczne, nienaturalne, śmiech wymuszony... Dowcip drętwy. Tak samo zresztą nie podoba mi się "Camera Cafe".
Może to nie mój typ humoru po prostu :)

zgadzam się z założycielem.
jak dla mnie ten serial to kompletna klapa.

a ja odwrotnie. ;)
genialny serial!