PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349933}
8,0 4,2 tys. ocen
8,0 10 1 4234
Katastrofy w przestworzach
powrót do forum serialu Katastrofy w przestworzach

Nareszcie ;)

ocenił(a) serial na 10

Od 2 lat się zastanawiałem, czy kanadyjska telewizja zdecyduje się poświęcić 1 epizod "Mayday" - katastrofie smoleńskiej... No i doczekałem się :D 10 epizod najnowszej serii, będzie temu właśnie poświęcony. W polskiej telewizji, pewnie zostanie wyemitowany w przyszłym roku ;)

http://www.filmweb.pl/serial/Katastrofy+w+przestworzach-2003-349933/episodes#sez on12

ocenił(a) serial na 8
patkot28

Najgorszy odcinek całej serii jaki oglądałem. I chociaż wielu nie obejrzałem to wątpię czy znajdzie się jakiś słabszy ;] Może nie jestem też do końca obiektywny, ale aż żal d*** ściskał jak się słuchało opinii i oglądało ryje polskich celebryto-polityków, nie potrafili się nawet wysłowić. Jedyne czego zabrakło to wywiadów z O. Rydzykiem i moherami - jak one zapatrują się na tą katastrofę.

belzebub91

hahaha a to by akurat mogło być dobre albo wywiad z macierewiczem ale to by musieli cały sezon poświęcić tej gównianej sprawie

patkot28

właśnie oglądałem bo lecą jakieś losowe odcinki na Stopklatce a odkąd pracuję zdalnie wróciłem do oglądania TV "w tle". bardzo ciekawie opowiedziane. oczywiście cała rodzina zaczela sie klocic. prawie doszło do rękoczynów. ja i matka jesteśmy wykształconymi lewakami a ojciec, starszy brat i młodsza siostra są katolickimi prawakami. myślę że jeszcze rok i się wyprowadzam od nich, a matka sie rozwiedzie z ojcem i spokoj. ten kraj jest zwaśniony do szpiku kości. do najmniejszej komórki społecznej jaką jest rodzina. czas powiedzieć to głośno że w 2021 roku polska istnieje tylko formalnie na mapie ale nie ma już narodu polskiego. są 2 osobne narody wymieszane ze sobą i zmuszone do życia obok siebie, czasem nawet pod jednym dachem