PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98661}
8,2 7,8 tys. ocen
8,2 10 1 7791
Kenpū Denki Berserk
powrót do forum serialu Kenpū Denki Berserk

Gra wyszła kilka lat temu na juz mało popularna konsole Dreamcast , jest to rewelacyjnie oddająca klimat anime/mangi "chodzona bijatyka" z mocno rozbudowaną fabuła. Polecam.

ocenił(a) serial na 8
magelan84

a gdzie można się w taką grę wyposażyć?;]

cutbox

Oczywiście grałem w nią...także w wersję na PlayStation 2!!!!!!!!!!!

cutbox

Najpierw trezba kupić dreamcasta a teraz to cięzko chociaż wiele pewnie nie kosztuje. Poszukaj na jakiś giełdach , albo na PS2 łatwiej będzie jak nigdzie niedostaniesz spróbuj ściagnąć przez jakis p2p.
Powodzenia:)

ocenił(a) serial na 10
cutbox

ja mam sciagnięta z torentow i nagrana, gra jest jedynie w wersji japonskiej na Ps2 polecam strone thepiratebay.org <== stąd własnie sam sciagnelem ta gre:)

pozdro

ocenił(a) serial na 10
magelan84

co do fabuly nie wypowiadam sie, poniewaz gralem w wersje japonska na ps2 sciagnieta z emule

sam gameplay dosyc nudny - nie ukonczylem gry poniewaz caly czas polega ona tylko i wylacznie na parciu przed siebie i rozwalaniu kolejnych hord przeciwnikow w coraz to nowych sceneriach, ale polecic moge ze wzgledu na wspanialy poziom brutalnosci :)

chyba najlepsza gra pod wzgledem realizmu walki mieczem - wrogowie sa rozczlakowywani tak samo jak w serialu - przecinani pod tym samym katem pod ktorym zostali uderzeni mieczem, wiec wszedzie walaja sie rece nogi glowy itp, a dodatkowo guts po kilku minutach walki uwalany jest krwia od stop do glow.

nic ino sciagac