Obejrzałam niedawno serial jak i filmy i jestem zachwycona fabułą! Anime genialne! Zaczęłam szukać na necie trochę informacji o mandze i głupia ja przeczytałam spoiler, który nie daje mi spokoju. Mianowicie; Guts i Caska mają dziecko??
Nie mam teraz za bardzo czasu na czytanie mangi, ale jak tylko znajdę chwilę, to od razu się za nią zabieram. Póki co, mógłby mi ktoś odpowiedzieć na w/w pytanie? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Szczerze mówiąc to nie pamiętam, możliwe że ten wątek przeplatał się jakoś pomiędzy głównym. To co chciałem napisać, to to, że zachęcam do przeczytania mangi :). Wydarzenia po zakończeniu serii anime ciągną się na podobnie wysokim poziomie, niektóre wątki rozwinęły się naprawdę ciekawie. Tylko nie zaczynaj od momentu w którym zakończyło się anime, początek mangi jest zupełnie inny.
Tak, tak. Mam zamiar czytać mangę, ale chwilowo nie mam na to czasu. Na pewno zacznę czytać od początku :)
Co do pytania, ciężko stwierdzić czy to jest ich dziecko, twórca tak sugeruje, ale otwarcie nigdzie nie jest to powiedziane. Powiedziałbym coś jeszcze ale spoilerów byłoby o wiele więcej ;), po prostu zacznij czytać mangę, jest najlepsza :) Jak się wciągniesz to szybko przebrniesz przez te 335 chapterów które do tej pory wyszły.
Wow. Jeszcze lepiej. W październiku wychodzi pierwszy tom mangi, także na pewno będę kupować i wsio się dowiem :)