wcześniej oglądałam triumf miłości, ale znudził mi się, oglądam wyłącznie kiedy się zakocham ;) czekam na kolejne nowości
nie wiem, oglądam tylko te na Tv4 ;) chciałabym aby jeszcze raz powtórzyli Nie igraj z aniołem ;)
tak, ale to moja ulubiona telenowela, ale chyba będzie nią cuando me enamoro ;)
blanka zderfauduje mnóstwo kasy z firmy monterrubio, będzie ścigana przez policję
nie mam pojęcia ;) znam tylko te najbliższe odcinki, a tych przyszłych to nie za bardzo, zresztą lepiej nie wiedzieć xX
a bo nie wiem co napisać, nie wiem do kiedy bd kiedy się zakocham.. dzisiaj był świetny odcinek ;)
nie moge..w tv obejrzyc bo co innego ogladam a na daimation po polsku sa odcinki ale nie mam obrazu i i głosu
na pewno nie masz jakiejś wtyczki, albo coś.. musisz poszukać w internecie, ja nie oglądam pierwszej miłości
poroni, zemdleje na wieść, że Rafael to brat Jeronima i, że popełnił samobójstwo, następnie poprosi matkę, żeby zadzwoniła po lekarza bo źle się czuję, ale Fina zignoruje prośbę córki, Roberta poroni, będzie się wykrwawiać i złapie jakąś infekcję, potem Fina zabierze ją do lekarza, okaże się, że nie bd mogła już mieć dzieci
tak będzie miała dziecko z Jeronimem, a Jeronimo będzie miał bliźniaczki z Mariną, Marina umrze i nasza parka zaopiekuje się nimi
wątpię, żeby odwrócili seriale, niedługo o 17.30 puszczą Czarodziejkę z księżyca :):)