PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1415
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Może dlatego,że policja w Meksyku(a ta jak wiadomo jest niezawodna:)zamiast wysłać list gończy za kobietą,która miała powody by porwać dziecko i w ogóle nie zmieniła swojego wyglądu wolała nic nie robić.Przecież to oczywiste,że ta Pepa porwała to dziecko,nie opuśćiła nawet kraju a dodatkowo dziecko,które zostało porwane pochodziło z zamożnej rodziny ale mimo to policja nie wpadła na ten genialny pomysł by dokładnie się tej kobiecie przyjrzeć.Ah,ta meksykańska policja.Nawet pięcioletnie dziecko by się domyśliło,że to ta laska porwała dziecko i zrobiło by wszystko przyskrzynić kidnaperke ale oczywiście nie oni.Zabawne są te telenowele,naprawde zabawne.Z każdej sytuacji potrafią zrobić tragedie i w ogóle nie uzywają swoich szarych komórek.No ale coż.Może w tym kraju już tacy są ludzie.Nie wiem co myśleć.Jestem prawdziwie zniesmaczona poziomem logiki w takich serialach:(

ocenił(a) serial na 10
bishop_filmaniak

Hey:) Po pierwsze matka Renaty szukała córkę , wysyłała listy gończe za córką i za Pepą. Gdyby odnalazła swoją córkę już w 2 lub 3 odcinku to serial nie miałby sensu i nie posiadał 181 odcinków. Pozdrawiam;)

Dominika1991

Zgadzam się z Tobą,pewnie tak było jaki piszesz.Tylko dlaczego nie rozwinęli bardziej wątku matki poszukującej córki?!Myślę iż byłby on bardzo ciekawy.A co do meksykańskiej policji zdania nie zmienie.Wg mnie w każdej telenoweli latino policja wykazuje się całkowitym brakiem logicznego myślenia i w każdej nawet najprostszej sprawie zachowują się jak dzieci we mgle:)Nie wiem czy tak jest naprawdę w ich kraju czy tylko w telenowelach ale naprawdę policjanci są ta przedstawiani jako kompletni idioci mający problemy z łączeniem faktów,co strasznie działa mi na nerwy:(