PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

chcialabym spytac czy podzielacie moja opinie:))) silvia jest ladna i i atrakcyjna kobieta ,majaca w sobie to cos co przyciaga:)) ,ale jesli chodzi o urode to wedlug mnie regina bije wszystkich:)) choc jest starsza od pozostalych ,wyglada na kobiete z niezwykla klasa i stylem ,jeszcze aktorka grajace alfonsine jest ladna i adriana:))

yecur

Według mnie najładniejsza jest :
1.Adriana(Florencia de Saracho)
2.Renata(Silvia Navarro)
3.Constanza - widać że to kobieta z klasą :)
4.Marina (ładna jest z twarzy :))
5.Regina
6.Alfonsina
7.Karina ( może nie jest piękna ale fajnie gra, jest taka sympatyczna :) )

ocenił(a) serial na 10
maiteiwendy

I Matilde Alfonsina też im nic nie brak fajne są.

maiteiwendy

Tak...w tym serialu grają piękne aktorki. Mam wrażenie, że poprzednia Adriana odstawała od reszty. Nie miała takiej urody.

cocco03

Zgadzam się . Tamta Adrianna była brzydka według mnie ale ta jest za to piękna :)

maiteiwendy

I jaka zabawna. Podoba mi się jak przedrzeźnia Robertę ;)

cocco03

w ogole stylisci w tej telce odwalili niezla robote:)))) aktorzy wyjatkowo gustownie sa ubrani zwlaszcza kobiety:))) ten kto silvie ubieral niezly gust ma trza przyznac:))))

yecur

Silvia ma cudowną garderobę w CME. W ogóle każdy w tej telenoweli ma swój sposób ubierania. Na przykład ulubionym kolorem Roberty jest fioletowy, zauważyliście?

cocco03

Mi się najbardziej podobają ciuchy Adrianny i Silvii :) Constanza też ma ładne sukienki :)

maiteiwendy

Constanza ma bardzo elegancką garderobę.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

O tak, ale bardzo jej pasuje taki styl. W ogóle jak już ktoś zauważył, to wszyscy aktorzy w tym serialu są ubrani bardzo gustownie.

petit_fleur

W końcu to wyższe sfery :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Przyznaję, że wiele z tych ciuchów mogłoby znaleźć się w mojej garderobie:)

yecur

Ciężko mi powiedzieć, która jest najładniejsza.Jeżeli miałabym wybierać, to Roberta,Renata i Adriana :)
Roberta gustuje we fiolecie i fuksji.Bardzo podobają mi się jej paznokcie ;p ostatnio szukałam lakierów ktore byłyby podobne do jej ;p
Uwazam ,że Jessica w tej telenoweli wygląda nadzwyczaj dobrze.
Renatę ubierają natomiast w kolory ziemii :) co zresztą jej pasuje.
Constanza nosi wszelkie odcienie rożu :)
Adriana rożnie,aczkolwiek uważam ,że nosi za ciężki makijaż.
Josefina długo byla ubierana na niebiesko i granatowo, granatowy makijaż oczu.
Regina rożnie, podobała mi się jej stylizacja ze ślubu cywilnego.
Wszyscy aktorzy wyglądają dobrze :) styliści spisali sie na medal ;)

yecur

Regina jest bardzo ładna, a na otwarciu fundacji Ines wyglądała przecudnie. Uwielbiam Renatę na równi z Regina, bo Renata jest śliczna i ma śliczną fryzurkę :D
Bardzo lubię stroje Constanzy. Adrianę też ładnie ubierali.
Natomiast strój Roberty nigdy do mnie nie przemawiał. Rzadko był ładnie ubrana, wg mnie w niektórych strojach było OK, ale za to fryzura to psuła...