chcialabym spytac czy podzielacie moja opinie:))) silvia jest ladna i i atrakcyjna kobieta ,majaca w sobie to cos co przyciaga:)) ,ale jesli chodzi o urode to wedlug mnie regina bije wszystkich:)) choc jest starsza od pozostalych ,wyglada na kobiete z niezwykla klasa i stylem ,jeszcze aktorka grajace alfonsine jest ladna i adriana:))
Według mnie najładniejsza jest :
1.Adriana(Florencia de Saracho)
2.Renata(Silvia Navarro)
3.Constanza - widać że to kobieta z klasą :)
4.Marina (ładna jest z twarzy :))
5.Regina
6.Alfonsina
7.Karina ( może nie jest piękna ale fajnie gra, jest taka sympatyczna :) )
Tak...w tym serialu grają piękne aktorki. Mam wrażenie, że poprzednia Adriana odstawała od reszty. Nie miała takiej urody.
w ogole stylisci w tej telce odwalili niezla robote:)))) aktorzy wyjatkowo gustownie sa ubrani zwlaszcza kobiety:))) ten kto silvie ubieral niezly gust ma trza przyznac:))))
Silvia ma cudowną garderobę w CME. W ogóle każdy w tej telenoweli ma swój sposób ubierania. Na przykład ulubionym kolorem Roberty jest fioletowy, zauważyliście?
O tak, ale bardzo jej pasuje taki styl. W ogóle jak już ktoś zauważył, to wszyscy aktorzy w tym serialu są ubrani bardzo gustownie.
Ciężko mi powiedzieć, która jest najładniejsza.Jeżeli miałabym wybierać, to Roberta,Renata i Adriana :)
Roberta gustuje we fiolecie i fuksji.Bardzo podobają mi się jej paznokcie ;p ostatnio szukałam lakierów ktore byłyby podobne do jej ;p
Uwazam ,że Jessica w tej telenoweli wygląda nadzwyczaj dobrze.
Renatę ubierają natomiast w kolory ziemii :) co zresztą jej pasuje.
Constanza nosi wszelkie odcienie rożu :)
Adriana rożnie,aczkolwiek uważam ,że nosi za ciężki makijaż.
Josefina długo byla ubierana na niebiesko i granatowo, granatowy makijaż oczu.
Regina rożnie, podobała mi się jej stylizacja ze ślubu cywilnego.
Wszyscy aktorzy wyglądają dobrze :) styliści spisali sie na medal ;)
Regina jest bardzo ładna, a na otwarciu fundacji Ines wyglądała przecudnie. Uwielbiam Renatę na równi z Regina, bo Renata jest śliczna i ma śliczną fryzurkę :D
Bardzo lubię stroje Constanzy. Adrianę też ładnie ubierali.
Natomiast strój Roberty nigdy do mnie nie przemawiał. Rzadko był ładnie ubrana, wg mnie w niektórych strojach było OK, ale za to fryzura to psuła...