PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Natrafiłam na ten serial przypadkowo , po obejrzeniu 2 odcinków serial bardzo mi się spodobał .Dobrze by było gdyby ktoś dodał opis. Opisu tego filmu szukalam w Internecie, udalo mi się znaleźć, ale trochę to trwało. Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś wstawi opis.

ocenił(a) serial na 5
aska150

Kochaniutka jesli potrzebujesz opisu,zrob go....obawiam sie,ze tu raczej nikt tego nie uczyni,bo serial sie juz skonczyl i co wazniejsze po odcinku 23 malo ktora z Nas go ogladala. Jesli potrzebujesz zapytac sie o serial,mysle ze powinnas pisac tu,ewentualnie pisz w tematch...znajdz nas tam gdzie padl jakis ostani post... nie chce Cie urazic,ale po co tworzyc nowy temat tylko po to by napisac dodajcie opis...mozna bylo taki postulat umiescic w juz istniejacym temacie...uwierz mi,fakt iz jest ku temu powstal nowy nic nie zmieni i raczej zadna z nas tego nie dodada.

ocenił(a) serial na 8
aska150

Moja Droga z opisem może być problem, bo nie wiadomo czy admin wstawi go od razu i trochę poczekamy,
bo kontrybucja na tym forum trwa czasem kilka miesięcy.
Jeśli chcesz poczytać stricte o kiraliku możesz luknąć na strony kiralik ask teleforo.pl lub na fejsa: kiralik ask napisy.pl raz, że wszystkie odcinki są tam w jednym miejscu dwa to forum fejsbukowe analizowało na potęgę serial.

MY tutaj po 23 odcinku trochę zmęczyłyśmy się fabułą i oglądałyśmy bardzo pobieżnie i wyrywkowo.
BO do 23 odcinka ten serial to magia ;) a potem..... hmmmmm cóż jak dla nas scenarzystkę meric przerosło zadanie pociągnięcia serialu dalej, do 23 odcinka kiralik ask jest adaptacją koreańskiej dramy.
II seria jeszcze nie jest przez nas obejrzana ...

ocenił(a) serial na 8
aska150

Witaj,
Dla formalności w kwestii dodania opisu.
Opis i plakat serialu czekają na kontrybucję od listopada 2016 jest koniec lutego 2017 r. admin dalej nic z tym nie zrobił.
To już sprawa niezależna od nas.