PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Wątek o serialu, nowości ploteczki i analizy, a przede wszystkim, nasze rozważania o Yagize vel Caglarze ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

uciekam spać :D
Dobrej nocy :) Yagiz na noc :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siema.
Jestem po 1 odcinku z napisami.
Jak to fajnie wiedzieć co mówią.
Powiem tyle , na razie strasznie wkurza mnie Fazilet i lolitka Ece.
Nasza Asli z KPA ( zapomniałam jak się tu nazywa, gra bratowa ) to tez niezłe ziolko.
Tatulkowi wpadła w oko Ece.
Hazan na końcu bardzo ładnie wyglądała.
Wystroila się jak szczur na otwarcie kanału ha ha.
Mam zamiar oglądać dalej.
Ten serial jest moim numerem 2. Zaraz po Cesurze. Jak tamten skończę , przejmie pałeczkę.
Życzę miłej nocy :)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

heja ;)
Ja też jestem po odcinku :)
Dokładnie jak to dobrze wszystko wiedzieć ;)
okazuje się, że matka jednak córką nie handlowała, tylko Sinusia szantażowała... hmmm
Też mnie Fazliet wkurza na maxa... i Ece... ale co trzeba przyznać aktorka grająca Fazilet jest rewelacyjna...
Asli z KPA tutaj jest Jasemin .... też niezłe ziółko znowu gra ;)
Hazan z jednej strony chce wszystkich ustawiać, a z drugiej straszne dziecko... dobrze jej Betul ( przyjaciółka) powiedziała, że jest dziecinnna.
I znowu mi scenarzysty zidiocili protkę.... kuźwa... chustkę jej dał a ta małpiego rozumu dostaje.... normalnie porażka ja chyba za stara już jestem na takie odpały... a zresztą co serial to tak to się zaczyna.... już mnie to nudzi...
Sinan.... hmmm dzieciuch do n-ej potęgi... no i nie taki dobry jak się wydaje... lawirant .... jakoś od początku do mnie nie przemawia....
Nie tylko Tatusia ale i mamusię zaintrygowała Ece... coś jest w tym temacie na rzeczy :)
No i Yagiz.... uwielbiam go od początku odcinka.... zajebiście wygląda w garniturach ;)
Taki dobry facet, a tak po duupie dostanie.... ajjjj scenarzysty.....
Ja na pewno dalej będę oglądać Fazliet ;) tu przepadłam maksymalnie ;)

Do miłego zaś :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Czyli okazuje się , że Sinan przeinaczyl słowa Fazilet na temat Ece. Chciał się wybielic.
Yagiz taki słodziak jest :) a w 2 odcinku tak od Hazan oberwie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Fazilet szantażowała Sinana i chciała ugrać kontrakt dla Ece, a Sinan tak naprawdę chciał dowalić bratu okazuje się, bo powiedział mu, że matka handluje córką, a tak nie było....Sinan też stwierdził, że brat mu nie wierzy i, że go pilnuje, więc postanowił zrobić małą zemstę tak mi to wygląda... żeby Yagiz jako ten idealny w końcu się wygłupił....a Yagiz chciał uwierzyć bratu i temu co ten nagadał w pojechał po Hazan.... Turki zafundowali nam dramę.... z przesadą ze strony Hazan tak to widzę....
A Sinan niby będzie taki dobry.... co to za dzieciuch jest.... masakra.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Pożyjemy,zobaczymy jak dalej będzie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No wiemy jak będzie do końca I sezonu Yagiz ma przerąbane u Hazan... ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Biedny Yagiz :)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj biedny .... mam nadzieję, że scenarzysty jednak napiszą dla niego lepszy II sezon.... bo jak nie... to łopaty w dłoń.... Ty odpalasz helikopter i dalej na Stambuł zrobić ze scenarzystami porządek....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

My jesteśmy ekspertki i mamy juz większe wymagania do seriali.
Męcza Nas powtarzane wątki.
Ja też mam nadzieje , że w 2 sezonie zmienią relacje głównych bohaterów.

Co do helikoptera ,nie ma sprawy.
Jestem do dyspozycji.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie tak, już tyle seriali żeśmy obejrzały, więc nas wkurza powtarzalność wątków... albo ciągłe robienie z protek idiotek....

Super czyli nalot na Stambuł mamy przygotowany jeśli będzie potrzebny ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siema.
Oglądacie dziewczyny Fazilet z napisami, bo jakas cisza i spokój tu panuje ?
Gdzie się podziala nasza fascynacja tym serialem?
Ja jestem juz na 7 odcinku.
Chciałam się podzielić moimi przemyśleniami , a nie ma z kim ha ha.
Miłego dzionka życzę :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hejka ;)
Oglądam tylko mam tyły i jakoś mi wena nie chce wrócić do pisania przemyśleń ;)
Ja jestem w połowie 6 odcinka, a postanowienie mam oglądać od dechy do dechy, to mi idzie jak krew z nosa... ;) bo momentami wytrzymać sceny gadania Fazilet to trzeba mieć świętą cierpliwość ;)

Napisz swoje przemyślenia a my na pewno je skomentujemy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jestem po 7 odcinku Fazilet.
Przygotujcie się na elaborat :))
Oto moje przemyślenia :

1) Pani Fazilet - ciężko mi ją okreslić. Czasami jej nie znoszę, a czasami mi jej żal.Kiedy świadomie zniszczyła dom i za wszelką cenę chce Ece "wepchnąć " w wielki świat jestem wściekła. Lecz kiedy straciła dom i jej córka uciekła ,płakałam razem z nią. Wygląda na to,że wcale nie miała takiego pięknego życia. Zarówno rodzice jak i mąż się nad nia znęcali. Nie chce powiedzieć córką ( zwłaszcza Hazan ) jaki naprawdę był ich ojciec,żeby nie zburzyć jego wizerunku. Tylko Binaz ( jej przyjaciółka ) zna prawdę. Jak przyłozyła te ręcę do pieca byłam w szoku. Ogólnie rzecz biorąc polubiłam tą aktorkę,bo zagrać takie sceny to nie lada wyczyn :)

2)Hazan - Twarda ale zarazem bardzo wrażliwa i dumna dziewczyna. Chce chronić swoją siostrę za wszelką cenę zapominając o sobie. Nie ma pewności siebie. Nie przyjmuje do wiadomości ,że taki ktoś jak Sinan moze się nią zainteresować.

3) Ece - jak ona mnie wkurza. Taka mała ,niedojrzała panienka. Matka wpaja jej,że swoją urodą moze zdziałac wszystko. Sama pcha się w kłopoty , z których wyciaga ją albo Jasin albo Hazan. Teraz uciekła z domu. Spedziła noc z Jasinem ( czego skutek znamy ) .

4 ) Yagiz - moja ulubiona postać. Twardy ,ale zarazem miękki w środku ( idealnie pasuje do Hazan ) . Jego oczy, jego gesty ah jestem w niebie. Również chce chronić wszystkich dookoła.Zwłaszcza Sinana.

5 ) Sinan -straszny dzieciuch. Robi wszystko ,zeby zwrócić na siebie uwagę. Czy tylko on stracił matkę? Czy tylko on cierpi?Chociaż widac,że pod wpływem Hazan sie " trochę " zmienia. Jakie to było do przewidzenia,że odkupi jej dom.

6) Pan Hazim - stara się rządzić twardą ręką,ale nie wszyscy to akceptują. Widac,że podoba mu sie Ece.

7 ) Selin - rozpieszczona, kaprysna panienka z dobrego domu.

8 ) Nil - zostawię ja bez komentarza.

9 ) Yasemin - mówi co chce i kiedy chce. Jednak na swój sposób ją lubię,bo się nie daje .

Teraz kilka pytań :
Co obiecał Yagiz matce , a jednak mimo wszystko poszedł do hotelu? Jak myslicie kto będzie tym adoptowanym synem? Ja uważam,że Sinan.

Narazie to tyle co mi przyszło do głowy. Dziekuję za uwage :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Heja ;)
Piękny elabuś ;)
Ja na razie jestem w połowie 6 odcinka, ale już zobaczyłam sceny Yagiza z ósmego i weź tu traf za mną ;)
Biedny Yagiz wszyscy chcą go zwalić z piedestału, a gówno się znają.... Jak ja bym go pocieszała;)
Co do Sinana..... no może w końcu coś mu zaświta w tej główce...bo na razie... ja chcę ja żądam ja mam.... i zero konsekwencji...im bardziej idzie w zafascynowanie Hazan tym bardziej mi go nie żal i niech dostanie po duuupie . Ja chcę, żeby w drugim sezonie to on był tym nieszczęśliwie zakochanym , bez możliwości bycia z ukochaną osobą.... niech mu karma wróci... w końcu traktował swoje kobiety jak zabawki, to niech pocierpi.... wiem wredna jestem;) ale nic nie poradzę na to, że po pierwsze mam awersję do takich typów.... kuźźźwa ja chyba stara jestem skoro takie mega szczeniackie zachowanie mnie wkurza... może fankom 20 + się takie zachowanie podoba stąd ich fascynacja Sinanem....
po drugie od pierwszego odcinka... Yagiz zawładnął moimi myślami i choćby był wredny jak Deniz Kucyk z KA... zdania nie zmienię ;)
No i jak ja czytam, że między Hazan i Sinanem jest chemia....to kuźźźwa muszę sobie mega mocne okulary kupić.... ich sceny są tak miałkie, że normalnie porażka.... wiem, że Alp nie jest doświadczonym aktorem i to widać.... hahahhaha ale się ze mnie ekspertka zrobiła hahahhaha;)
Dobra tyle na razie może kiedyś jakiś elabuś popełnię na temat Fazilet.... ale na razie czasu yok. weny yok ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jestem po 8 odcinku.
Jutro będzie elaborat ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahhaha super będę czytać przy kawie ;)
ja na razie tylko sceny z Yagizem przejrzałam, bo mam w plecy 2 i pół odcinka.... ale jak już obejrzę chyba tez walnę elaborat ;)
Jak w KM wkurzał mnie Melepeta,
w KA Deniz i Pamirkon;)
tak w Fazilet wkurza mnie Sinan hahahhaa;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zawsze jest ktoś kto wkurza ha ha.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jestem po 8 odcinku.
Jak mnie wszyscy wkurzyli. Jeden wart drugiego. Sinan z Yagizem się założyli a Gokhan siedział i patrzył .
Sinan pojechał po całosci. Nie dość ,że zrujnował siebie, to jeszcze firmę i Yagiza.
Brava dla Yagiza za przyłożenie :))
Ece pokazała swoją prawdziwą twarz. Niby nie chce tego co matka,ale jak zobaczyła zdjęcie Hazan, aż iskry jej z oczu leciały. Yasin jej dobrze powiedział. On siedzi w więzieniu, a ona zamiast płakać za nim to płakała ze złości i zazdrości.
Fazilet jak zwykle chciała uszczypnąć coś dla siebie. Jednak Hazan jej na to nie pozwoliła.
Końcówka dla mnie taka nijaka. Sinan przyznał,że kocha Hazan,ale ja tam miłości nie widzę. Dla mnie to jest bardziej chęć zdobycia niemożliwego. Kiedyś pstryknął palcem i wszystkie laski były jego. Tak jak wtedy w restauracji Nil oblała go wodą, a on nie patrząc na nic ściągnął koszulkę i śmigał z gołą klatą. Laski zbierały zęby z podłogi.
Hazan nie jest taka głupia i nie da się zbałamucić na jego piękne paczatory ( bo takich nie ma). Kto ma to wiadomka.
Narazie tyle co mi przyszło na myśl .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hejka ;)
Piękny elabuś ;)
Paczatory rządzą ;))))))) popłakałam się ze śmiechu ;)))))) Siostra brawo TY :)))))

O tak prawy sierpowy Yagiza był the best.... a Sinan... cóż ...zdziwiony, że mu braciszek przyłożył... przecież nic takiego się nie stało..... kuźźźwa co za dziecko.... a on ma ponad 25 lat.... tłuc takiego i patrzeć czy równo puchnie....
Ja też zacznę chyba pisać elabusie, ale dopiero jak obejrzę całe odcinki mam nadzieję, że niedługo ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Syn miał taki zeszyt z kotkiem i tam pisało : Jakby co to nie ja , paczaj w moje paczatory ". Bardzo mi się to spodobało.
Czekam na twoje elabusie.
Coś nam Gina zamilkla. Nie mówiąc już o innych siostrach.
Miłego wieczoru :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahahahhaha super hasło ;)))) podkradnę go wszyscy będą leżeć ze śmiechu jak im zacznę tak gadać ;)

Sezon wakacyjny to nam Siostry przepadły ;)

Spoko jak tylko się odrobię hahaha bardzo śmieszne ;) to zacznę pisać elabusie ;) wszak trzeba fazliet dokładnie omówić ;)

a widziałaś nasza Wiśnia sławna się nam robi już udziela wywiadów ;) u niej na fejsie jest link do bloga o Turcji, gdzie z okazji roku języka tureckiego udzieliła wywiadu;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Swieżuteńki zwiastun 2 sezonu.
Oj będzie się działo.
Marguś widzisz jego paczatory?

https://youtu.be/i875UQssN6I

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hejka ;)
Dzięki Siostra ;)
Yagiz we fraku i muszce ajjjjjjj odleciałam ;)
a te paczatory ;)))))) mniód ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Juz nie mogę się doczekać.
Hazan tez bardzo ładnie wyglada.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hazan super i chyba aktorka sie opaliła, bo wcześniej była blada, a teraz ma ciemniejszą karnację ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Lato w pełni ,to się opaliła ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a możliwe, to dobrze, bo ona akurat niekorzystnie wygląda jak taka blada jest;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ale wymyśliłam z tym frakiem dobra w smokingu ;) kuźwa Gina wracaj Yagiz bedzie w smokingu popylał ;) normalnie nasze marzenia się spełniają czy co???

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jeszcze fajnie było gdyby dali YagHaz :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahah a może się doczekamy ;) Yagiz i Hazan w tańcu ;) hahaha to modne wśród seriali tureckich ;) powiem Ci, że ostatnio taniec protów w świetliku był super i nawet jak nie przepadam za Seczem, to muszę przyznać dobry jest w tej roli ;)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hejka ;) Paczaj w paczatory fejsa masz 9 do obejrzenia ;)

hahaha a ja mam 4 do nadrobienia ;) a w piątek będzie 10 a tam już się nasz Yagziek w akcji ;) ratowania Hazan z aresztu ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Właśnie teraz zobaczyłam.
Pędzą dziewczyny lotem błyskawicy.
Jutro sobie zobaczę :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)
A cisza tu taka... to cos napiszę... właśnie nadrabiam 8 odcinek Fazilet... czyli jest szansa, że przed piątkiem obejrzę wszystkie.... co za szejtan mnie podkusił, żeby oglądać całe bez przewijania....kuuuuuuźwa zęby mnie bolą...i to nie z powodu Fazilet, bo ją jestem w stanie zdzierżyć....ale Sinana...... już 8 odcinek a widoków na to, ze przestanie być zblazowany....i wreszcie się ogarnie ni ma.... ja wiem może fankom naście lub ścia + takie zachowanie się podoba...ale ja za stara jestem.... goniłabym go z łopatą aż by się kurzyło..... a chemia między nim a Hazan taka, że więcej chemii jest w produktach ekologicznych hahahahha;) sorry musiałam się wyzłośliwić.... ja generalnie jestem za Yagizem też mnie wkurzają jego zagrywki, ale Sinan litości.... 5 letnie dziecko jest bardziej ogarnięte.... ja chcę, ja jestem Sinan Egeman..... wrrrr

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siema.
Zgadzam się z Tobą co do Sinana.
Przed Toba jeszcze 2 odcinki jego wygłupów. W 10 przeszedł samego siebie.
Ja zawsze oglądam całe odcinki.
Jestem na bieżąco ,ale jak to mówisz czasu yok :))

Miłego dnia :))

sloneczkO_1

Hello Yagizomaniakom;)tak czytam te wszystkie Wasze posty i no musiałam wlońcu do Was dołączyć ;) wyczekuje na ostatnie trzy odcinki jak na szpilkach mimo ,że już bez tłumaczenia je obejrzałam bo tak mnie wciągneło kurde Yagiz to Twoja wina przede wszystkim;)hahaha no nawet tak na serio zaczełam nawet uczyć się tureckiego ,rany do czego to dochodzi;) no nawiązując do Sinana to też wg mnie to jakas pomyłka ehh no Hazan w tym sezonie ma klapki na oczach..ale kobity do czasu Wam mówie ;)wkońcu prawdziwa miłość zwycięży mówie Wam,a Sinan będzie tylko dodatkiem do serialu;);)będzie na co czekać,pozdrawiam i niech Yagiz będzie z Wami:)

ocenił(a) serial na 5
Yagaaa

Witaj .
Miło nam ,że dołączyłaś.
Teraz będziesz miała ciężko z nami dyskutować,bo możesz napisać tylko 3 posty dziennie.
Jednak nie martw się. Mozesz pisać dłuuuuuugie elaboraty,które bardzo chetnie czytamy.
Mozemy się też wymieniać w wiadomościach prywatnych :))

Podsyłam nowy zwiastun.
Oj będzie się działo :))

https://youtu.be/svMB9deId1E

sloneczkO_1

Hee a bardzo dziękuję za zaproszenie i miłe powitanie;) dokładnie trzy posty dziennie w których można się rozpisać będzie musiało nam wystarczyć;)dzięki za zwiastun zaraz oglądam,i czekam na tłumaczenia odcinków,o ile dobrze wyczytałam 23 września rusza nowy sezon więc będe szkolić język i będe dzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami:)

ocenił(a) serial na 5
Yagaaa

Pisz ,bo wszystkie tu jesteśmy na bieżąco,ale niestety czasu nam brakuje,żeby opisywać odcinki.
Przynajmniej coś się będzie działo na tym forum ha ha

ocenił(a) serial na 5
Yagaaa

Przecudowny avek :))
Też właśnie coś szukam z nim :))

sloneczkO_1

No nowy zwiastun naprawde napawa optymizmem:) Yagiz przytulający Hazan no jak ładnie:)oby tak dalej,choć tak łatwo nie będzie bo pewnie jeszcze długa droga przed nimi ale oby zakończyła się happy endem :)pewnie obejrze jeszcze z 10 razy dziś ten zwiastun ;))Yagiz Yagiz co Ty w sobie masz że Nas tak otumaniłeś;) ï

ocenił(a) serial na 5
Yagaaa

Ja ten zwiastun juz oglądałam z 10 razy ha ha

Napisałam do Ciebie prywatna wiadomość :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha a ja nie mogę uwierzyć, że mnie poniekąd Turki czytają ;)))) hahahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie pierwszy raz zresztą ha ha
Juz kilka razy byłaś prorokiem ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha znaczy się dobra jestem czarownica ;) kurde gram w lotto ;)
ale powiem Ci podoba mi się, że nie będzie przeskoku czasowego ;) cudnie.... niech tak zrobią.... kuźwa 23 września dopiero za 23 dni hahahahhaha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Damy rady.
Prawie dziewczyny wrzuca 3 ostatnie odcinki i będziemy na bieżąco :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

haha dokładnie :)
właśnie podelektujemy się Yagizem zwłaszcza w 13 odcinku i już będzie nowy sezon....
ja właśnie zabieram się do męczenia 9 odcinka jeszcze mi ponad godzina została...i 10 obejrzę, bo jutro będzie 11 i już będę na bieżąco.... oj będę już oglądać w miarę na bieżąco, bo nadrabiać po kilka odcinków jak chce się obejrzeć cały odcinek to męka... ....wrrrrr jak mnie ten Sinan wkurza....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja oglądam w całości , ale na raty.
Godzina , czasami mniej, później reszta.
Tez ciężko u mnie z czasem , ale takim przewijaniem boję się , że przegapie coś fajnego.
Z wszystkimi serialami tak robię , że oglądam na raty.
Sinan w tych odcinkach jest strasznie wkurzajacy.

ocenił(a) serial na 8
Yagaaa

Hello :) Witamy u nas ;)
WIem, że nie dasz rady pisać za dużo postów ;)
Witamy w naszym Yagizowym kręgu ;) Wiesz co dobre ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nawet nazwę ma Yagizową ha ha