O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
No tak na fejsie TV puls już się wszyscy zastanawiają kiedy puls zdejmie z anteny te seriale i niektórzy piszą im, że nie będą oglądać, bo zmienią godziny emisji a potem zdejmą to się nie opłaca..... hahhahaha ;)) a puls jak mantrę powtarza oglądajcie bo to rewelacja czy coś w te klocki..... hahahha
Teraz Puls odpoczywa od seriali tureckich, albo nie stać ich na wykupienie hahhahaha ;))) bo to może być zapora.....
Na jedynce będą seriale tylko dramaty, a ja chcę coś lekkiego jak np. ciąg dalszy AY..... chętnie bym obejrzała....
Powiem Wam, że dziś zerkłam na chwilę na Tylko z Tobą.... no normalnie ten serial w ogóle do mnie nie przemawia..... a protka .... miss Turcji a mi jej uroda nie pasuje....już tu zresztą o tym pisałyśmy.....
Jakoś te 2 nowe seriale do mnie nie przemawiają.
Ile można kręcić o przygodach Mojżesza.
A w Niewolnicy jest za dużo przemocy.
Ja ostatnio nie mam serca do telek latino więc nie będę oglądać Niewolnicy.... no może jak zwykle rzucę okiem na parę scen ale całych odcinków nie przewiduje, że obejrzę....
a przygody Mojżesza... cóz też mnie nie ciągnie.... zresztą od czasów kontraktu na miłość nie oglądam Pulsu, bo uważam, że tam nic nie ma ciekawego.
Hello oj niedobrze, że wzięłaś przykład ze mnie i za dużo pracujesz, no ale tak czasem bywa..... co zrobić nic nie poradzisz.... ja mam nadzieję, że od maja już złapię oddech albo i nie.... u mnie czasem bywa różnie.
Też tęsknię za tymi czasami, że jak zaczęłyśmy pisać to nic nas nie mogło powstrzymać i jeszcze plułyśmy wszelki sprzęt ze śmiechu albo spadałyśmy z krzeseł.... a teraz cisza aż w uszach dzwoni....
Niestety nic ciekawego tureckiego się nie zapowiada w tv co mogłoby nas wszystkie wciągnąć, więc pewnie będziemy oglądać w necie.... tureckie pozycje... a jest tego trochę.... ja oglądam kara para ask, Iliski durumu, mam zamiar wziąć się za kara sevda, i jeszcze ciągnie mnie w stronę Poyraz Karayel ponoć serial rewelacja oj czasu mi braknie ...... hahaha Ty widzisz, że w tych tytułach nie ma kiralika hahahaha znaczy plan mam, że kiralik w końcu obejrzę.... tylko zabieram się ostatnio za kiralik i zabrać się nie mogę.... nie wiem co się dzieje ze mną.... zrobiłam wyjątek po tym bardzo obiecującym zwiastunie obejrzałam 40 odcinek po turecku..... i chyba więcej tego błędu nie popełnię..... zamiast nabrać ochoty na obejrzenie odcinków od 35 to ją straciłam..... ostatnio w kiraliku wiem co się dzieje jak Vanessa nie oglądam a wiem hahahha poczytam teleforum i fejsa i już jestem w temacie bez oglądania.....
W lecie ma być w Turcji nowy serial z Serkanem ktoś pewnie będzie tłumaczył nie wierzę, że nie.... więc może wtedy nabierzemy rozpędu w pogaduchach ;))))
Do miłego zaś.....ależ elabuś do Ciebie walnęłam ;)))
Dobra koniec pisania sama do siebie ;)))) hahaha
Dobrych snów Siostry ;)))))
A Vanessa dajże znak, że dychasz , boś zamilkła u nas ;))) ale widzę, że na teleforum się udzielasz to znaczy jest OK :)))
Dziewczyna ma już przetłumaczone 60 % KPA :D
Fajnie ,ze tak informuje.
Przynajmniej wiadomo na czym stoimy :D
Hej, też to widziałam, fajnie :))) Bardzo dobry sposób na pytania od wszystkich " kiedy będzie odcinek " hahha
HEJ KOCHANA.
Ja przebieram nóżkami w oczekiwaniu na KS. Wiadomo kiedy będzie można obejrzeć przetłumaczony odcinek? Będę wdzięczna za każde info na ten temat.
Wybacz,pomęczę cię troszkę o to bo nie daje mi to spokoju haha.
Hello info ze strony mówi o tym tygodniu i przetłumaczonym odcinku więc jest szansa, ze do końca tego tygodnia będzie
Super :)
Tak na marginesie obejrzałam odcinek Tylko z Tobą,pierwszy od nie pamiętam kiedy.Akurat dzisiaj znalazłam chwilę dla siebie i wzięłam się za wszystkie seriale po kolei,bo potem już nie będzie tak kolorowo.
Yigit wyglądał mega bosko w czarnej koszuli,którą miał na sobie-tyle zapamiętałam z całych 45 minut haha.I to by było wszystko :D
Jakoś nie mogę się wciągnąć w dalsze oglądanie,choć serial wcale nie jest zły
Hello:)
To faktycznie dużo zapamiętałaś :) Mnie też ten serial Tylko z Tobą nie wciąga... wczoraj w biegu luknęłam na parę scen.... no i nie mam ochoty dalej oglądać.... też nie mam do niego natchnienia.... za to przebieram nóżkami do Kara Para Ask bo ma być kolejny odcinek i do Kara Sevda..... hahahha ;))) turecczyzna jednak u mnie rządzi ;))))
poziom zainteresowania turecczyzny u mnie znacząco spada. Ale zaczęłam nadrabiać odcinki 1001 nocy,a tak mnie wzięło. Jestem z siebie dumna,bo długo się zabierałam do tego. Od września haha
a nadrabiasz 1001 noc ... serial kończy się chyba 20 kwietnia.... ja nie oglądam ostatnio tylko lukam od czasu do czasu na sceny i jestem na w miarę na bieżąco..... hahahha niemożliwa jestem... chyba nauczyłam się od Vanessy parę scen i już jestem w temacie....
Ja mam jeszcze ochotę na turecczyznę z wyjątkiem kiralika.... nie wiem co mi się stało.... nie dywaguję co będzie dalej, zapodałam suche informacje o zwiastunie 41 odcinka i tyle....
nawet nie będę oglądać w piątek.... już się sparzyłam w poprzedni gdzie dali takie zapychacze odcinkowe aż odniechciało mi się oglądać od 35 odcinka.... już mam 6 odcinków do nadrobienia..... i nie chce mi się nadrabiać....
wolę obejrzeć coś innego..... to się chyba nazywa zmęczenie materiału....
Prawda jest taka,że w tych serialach wystarczy zerknąć co nieco na kilka momentów,a i tak niewiele tracisz i wiadomo o co chodzi. To w takim razie ciekawa jestem po co tureckie odcinki trwają po 2 godziny jak można je załatwić w 20 minut haha.
A na kiralik już szkoda słów,nie wiem nawet co Ci napisać...żal,żenada i masakra
hahaha dokładnie..... w 20 minut można załatwić wszystko ;)))
Co do kiralika.... cóż odcinek, który będziesz oglądać czyli prawda o umowie..... może być w czerwcu albo w II sezonie.... bo o zgrozo pogadują o II sezonie..... tylko nie to...
a czy widziałaś niespodziankę kiralika z hot sceną hahaha tak się kiralik wystraszył ratingów a fakt pozostaje faktem, że rating co odcinek to niżej.... no pewnie myślą, że po tym hot zakończeniu 40 odcinka odbiją się od dna....cóż zobaczymy czy fani tureccy dadzą się po raz kolejny nabrać.....
A jak masz czas obejrzyj cracki są świetne....
hot scena? domyślam się,że to określenie jest mocno naciągane,ale nie,nie widziałam...aż się boję haha
hahah hot scena wersja turecka oczywiście ..... no ale ściągana sukienka Defne i nagi tors Omera to raczej hot sceny tureckie..... bo czasie kiedy całusy były tylko w czółko hahaha
tu masz link, żebyś nie musiała szukać....
https://www.youtube.com/watch?v=umgtnNXtXtw
tak szczerze to pewnie by mi się nie chciało szukać,za dużo zachodu. Ale jak zapodałaś linka to zobaczę :D
ok,przyznaję,że jak na Turcję to coś tam się działo można powiedzieć. Aczkolwiek z drugiej strony więcej ukryli niż pokazali. To tak jakby oglądać film przez zasłonięte rolety haha.
Szkoda tylko,że te sceny już na nikim nie robią większego wrażenia,a połowa ludzi w ogóle ich nie doczekała
hahaha jak na Turcję to sporo nagości hahaha a czy akcji erotycznej też..... hmmmm nie wiem, co prawda z zwiastuna 41 odcinka wychodzi, że jednak sex był.... hahahha aczkolwiek z Turkami bywa różnie..... hahahaha chociaż coraz częściej sceny łóżkowe między protami dochodzą do skutku przed ślubem.... hahaha tak chyba będzie w KPA....
dziwię się,że żadne z nich się nie potknęło o te rozrzucone jabłka haha bo nici z romantyzmu wtedy....
hahah i słoik tylko jeden Umuś rozbił a taki był precyzyjny hahahah ;))) nie mogę ale się napieprzamy z tych scen.....
a i jeszcze kiedy wyskoczyli z butów..... sznurowanych w końcu i ze skarpetek..... hahahaha a chyba mam głupawkę....
jak tu się nie napieprzać siostra haha,to nie nasza wina tylko Meric czy jak ona tam się nazywa...
Poza tym dawno nie dyskutowałyśmy więc chyba musimy nadrobić zaległości.
dokładnie.... cóż jak się zaczyna Meric bać ratingów to wymyśla hot sceny na zatrzymanie widza.... a mnie już tak wkurzył 40 odcinek, że nie będę oglądać już na żywo....
poczytam fejsa i teleforum i wszystko będę widzieć hahahha ;)))
NO tak ostatnio coś ciągle się rozmijamy, więc dobrze, że nadrabiamy zaległości;)
Trzymajmy się razem,bo jak widzisz Vanessa porzuciła nas dla dziewczyn z teleforum. Zostałyśmy we 3 ze słoneczkiem,która też zaginęła w akcji
No tak Vanessa chyba już nas na dobre zostawiła a to agentka jedna..... wiesz my się za często nie zachwycamy Serkanem a tam na teleforum oglądają od początku sezon na miłość i wyłapują różne rzeczy.... '
a i już piszą o nowej produkcji z Serkanem i zapodają zdjęcia i dyskutują o fabule, a my ....cóż nie jesteśmy w temacie ;)
Słoneczko wczoraj miała problemy z fimwebem i nie wiem czy już przeszły..... a poza tym pewnie udziela się na forum MN.....
Oj za chwilę jak przepadniecie będę tu sama ze sobą dyskutować, bo nawet ostatnio z Marzenką nie za często piszemy....
To mnie uspokoiłaś ;))))
A Siostra Słoneczko zaczęła się tutaj udzielać.... znaczy się ogarnęła nasze posty ;)
Jeszcze nie dawno miałam problemy.
Ogarnelam Wasze posty .
Dobre jesteście.
Zamiast ekscytowac się hot scenkami DefOm Wy wytykacie błędy scenarzystów ha ha
No tak.Słoneczko uciekło,zostałam sama jak palec. Popiszę sama ze sobą,a co mi tam...przynajmniej nie umrę z samotności
Powiem Wam,że chyba znowu przejdę na Turcję i skuszę się jednak na WS:Kosem. Widziałam kilka fragmentów i nawet się zaciekawiłam,ale robię to przede wszystkim z sentymentu do WS. Ten nowy serial to już nie to samo,choć na otarcie łez po zakończeniu Ws wystarczy.
Przy okazji,tvp1 wyemituje 8 odcinków Tajnego Świata zza kulis kręcenia WS.Strasznie się cieszę,czekałam na to długo,a dziewczyny z fb przetłumaczyły tylko 2 odcinki
Jak mi ktoś kiedyś napisał.
Przynajmniej będziesz rozmawiała z kimś na poziomie ha ha
Ostatnio bardzo często piszemy same do siebie :-D
Robi się cieplej , więc ja pewnie większość czasu będę spędzać na placu zabaw.
Dziś tez byłam ze 2 godziny.
Taka piękna pogoda , że w krótkich rękawach chodziliśmy dziś.
Pomyśleć , że jeszcze niedawno miałam ubrana zimową kurtkę.
Straszne te skoki temperatur.
U mnie też masakrycznie gorąco,pewnie dlatego tak kiepsko się czuję.Żle znoszę te skoki temperatur.
Ja się dziś wylegiwałam na działce.Cudnie było,tyle na to czekałam
No właśnie tyle na to czekalysmy a teraz narzekamy , że za szybko.
Kobiet nigdy nie zrozumiesz ha ha
Nie ma problemu :-D
Na chwilę musiałam zniknąć.
Jesteś jeszcze?
Jak tam praca ?
Jestem i gadam do siebie bo myślałam,że już poszłaś haha
Rozpisałam się dziś bo po dłuższej przerwie w pisaniu złapałam chwilę wytchnienia. Także będę się narzucać na forum haha.
A praca jak praca,różnie bywa. Pracownikiem miesiąca nie zostanę raczej,ale staram się.
To dobrze .
Trochę oddechu się przyda.
Rozpisuj się.
Robiłam chłopakom jedzenie :-D