O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
całowanie na glonojada hahaha uwielbiam to określenie.W sam raz oddaje klimat Defom haha. Za długo chyba nie trwają te pocałunki bo nie mają jak oddychać haha ja też mam dziś głupawkę.
Ale marnie im wychodzą te sceny niestety.Przykre,ale prawdziwe.Są jak zagubione dzieci we mgle
no a jak inaczej określić ich całowanie ani ruchu warg, ani, ani ruchów głowy.....i to ma być namiętny pocałunek....
https://www.youtube.com/watch?v=uHiL06P9FvU od 1.02,01 tak się proci całują.... a od 1.28.01 początek nocy ;))
Widziałam scenki z całuskami Elif i Omera są naprawdę fajne :D
No zaskoczona byłam,ze tak szybko im poszło :D
Już nie mogę się doczekać na ten odcinek :D
Oj nie tylko Ty nie możesz się doczekać na odcinek 13 KPA :))) i pomyśleć, że jeszcze pół roku temu nie mogłyśmy się doczekać na KA hahaha ;)))) oj losie, losie jaki ty przewrotny jesteś ;)))
Dokładnie :-D
Los bywa przewrotny.
Drugi sezon tez będzie tlumaczony.
Z tego co widziałam nie zniszczyli go , więc będzie co oglądać.
Oj będzie, będzie.... w tym 12 odcinku chemia między protami sięga zenitu jak oni na siebie patrzą;)))) no i patrząc z boku naprawdę bardzo piękna para... bo aktorka Tuba ( Elif) jest piękna a i Omer ( Engin) to ciastko tureckie O HA:)))
No dokładnie.
Superasny był ten odcinek.
Żal mi było Omera jak płakał nad grobem Sibel.
Elif mu pomogła.
Fajne to było jak gadał z Arda i nie chciał się przyznać , że to miłość.
Też mi go było żal, a jak zawzięcie wyrywał kwiatki z tego grobu.....
i patrz nawet akcent polski był w tym odcinku hahahah ;))) poznałyśmy wioskę pod Stambułem Polonezkoy.( dawny Adampol) ale się fajnie zrobiło ;)))) szkoda tylko, że kelnerka nie przywitała ich po polsku hahahha ;)))
No tak zresztą nie tak dawno w Tysiąc i jednej nocy była scena gdzie Kerem wraca z Warszawy .... bo robili tam inwestycje.... hahhaa Turcy nie zapominają o nas mimo, że historyczne to możemy im się źle kojarzyć, w końcu to Sobieski pogonił Turków pod Wiedniem hahahha ;)))
ano tak teraz jak zamachy są to strach tam jechać....
czyli ja w tym roku polskie morze???? może znowu???
pożyjemy zobaczymy...
Dokładnie najważniejsze, żeby odpocząć, ale kto wie gdzie mnie w tym roku wywieje..... pożyjemy zobaczymy.... zresztą jak znam życie to urlop będę mieć pewnie we wrześniu dopiero...
Dobranoc Siostra ;)))
Coś nam Siostra Vanessa, przepadła i nie zagląda do nas .... mam nadzieję, że u niej ok...... no chyba, że wybyła do Stambułu do Serkana i się nie pochwaliła:)))
Chciała mieć Serkana tylko dla siebie. Nie ładnie z jej strony bo przecież razem planowaliśmy go porwać. Słoneczko miała nawet helikopter. Czy Wy też czujecie się oszukane? Hahaha :D
Tym samym na placu boju zostały jedynie 3 siostry muszkieterki. Coraz mniej nas, szybko dziewczyn ubywa. No chyba że jeszcze wróci.
Na razie nasza święta trójca jest najwierniejsza. Brawa dla Nas.
Hello ;))) Oj jakie my miałyśmy pomysły dotyczące Serkana hahhaha to były czasy jak zaczynałyśmy pisać, to nie szło nas zatrzymać, a śmiechu ile było .....
Cóż zniknięcie Vanessy jest troszkę niepokojące (widocznie zatrzymały ją ważne sprawy życiowe to i na forum nie ma się wtedy głowy) , bo wczoraj się nie udzielała na teleforum a to już jest dziwne....
No byłyśmy nie do zatrzymania.
Ostatnio trochę zwolnilismy tempo.
Jeszcze przyjdzie taki czas , a wtedy będzie się działo ha ha
Oj nieładnie , nieładnie.
Mam nadzieję , że będzie miała dobre wytłumaczenie swojego wystepku.
Dziękuję :-D
Jeszcze nie widziałam , bo jestem na komórce.
Jakoś tak wyszło :-D
Haha na razie pokazuje, że masz 5013 postów, czyli jednak mnie przegonisz ;)))
hahaha myślę, że mnie przegonisz masz do napisania tylko ponad 300 postów ;))) a Ty się rozpędzasz na forach tutaj i to różnych ;)))
Spoko nie mam Ci co wybaczać ;)))
Popatrz zostałyśmy dziś same na placu boju ;)))
Vanessa przepadła już od poniedziałku, Madzik pewnie odpoczywa po pracy, albo jeszcze pracuje.... oj a na teleforum zwierają szyki do 41 odcinka KA .... ponoć na FB oficjalnym kiralika jest napis " kocham Cię " i zastanawiają się czy padnie z ust Omera wreszcie kocham Cię, a poczytam je póżniej....
Podziwiam dziewczyny z teleforum za ta determinację .
To mnie właśnie dziwi.
Tyle odcinków a Omer nie powiedział jeszcze "Kocham "
Strasznie pomału mu to idzie ha ha
No wiesz on tak naprawdę każdym gestem pokazuje Defne jak ją kocha, a ona kłamie... i brnie w te kłamstwa coraz dalej.... no ale przecież musi być mega drama nie??? sprawa postawiona na ostrzu noża i takie tam..... oczywiste jest to, że o wynajmie i tak nie dowie się od Defne ..... tylko od Deniza i Sude ....a tak obstawiam, bo Meric zrobiła się schematyczna ..... i mnie nie zaskakuje....
No wiem,ze ją kocha.
Dowie się od pani z targu ha ha
Niech już to kończą,bo robią sobie jaja z ludzi.
Jak jeszcze 2 sezon będzie to Ja tam polecę i im zrobię taka wije,ze hoho
No a jak przecież już dawno pisałam o tym, że dziadek i babcia będą czuć do siebie miętę .... i co i jest wątek hahahaha Meric chyba ma szpiegów na tym forum.... szkoda, ze korzysta tylko z pomysłów na wątki poboczne.... ehhhh życie....
zobaczymy czy dzisiejszym i poprzednim odcinkiem zjednali sobie widzów, czy rating poleci dalej, bo mimo hot odcinka 40 ( przynajmniej szumnie zapowiadanego hot fragmanem) rating był 3 miejsce i 5.2 czyli nieznacznie się podniósł. ale jak popatrzysz na rating całego serialu to nie schodził poniżej 7 ..... dlatego żadnego II sezonu zamykać wątki i koniec serialu....... muszę im przetłumaczyć chyba na turecki..... trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym.- słowa pasują jak ulał ;)))
A dziękuję Ci Siostro;)))
Popatrz w KPA jest motyw kryminalny i ten serial jest zaskakujący.....widać, że scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty ;)
Dokładnie.
Serial KPA jest bardzo zaskakujący.
Nie wiadomo czego się spodziewać.
Postacie ,które wyglądają miło i sympatycznie okazują się psycholami
Oki do zaś pewnie wieczorem wpadnę ;))) na razie wracam do mojej uuuuuuukochanej pracy, którą coraz bardziej nie znoszę......
Ja tez zmykam , bo dziś piątek , więc trzeba chalupe ogarnąć.
Miłej pracki :-D
Do miłego zaś :-D
Jestem i mnie nie ma ha ha
Siedze na necie.
Nie moge tak dużo pisac ,bo śmigam jak szalona ha ha
Odpoczywam po pracy :D dopiero niedawno wróciłam...na szczęście weekend wolny ufff
A Ty jak się miewasz?Dom posprzątany? :D
Powitać ponownie ;)))
cholera coś mi filmweb wariuje....... najpierw mnie nie ma a świece, potem jestem a posty widzę sprzed 2 godzin zwariować można.....
hahahhaha powiem Wam brzuch mnie boli ze śmiechu..... co za parodia w kiraliku hahahaha oglądałam przed chwilą kawałek hahaha co ta Meric wyprawia Omer i Defne zazdrośni o siebie, ale jak dzieci..... i do tego te ich sny..... hahaha Defne się śniło, że Omer je truskawki z Gallo, a Omerowi, że Defne pije kawę z doktorkiem Selimem ( miłością młodzieńczą Defne) hahahaaha a kłócą się przy tym jak dzieci z piaskownicy i to mają być ludzie co biorą ślub hahahhaa no gorzej niż gimnazjum , a może ja wiekowa jestem to się nie znam.......