PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Luźne pitu,pitu, pogaduszki i tym podobne :D

Marg_

witaj :D hahahaa kolejny fajny tytuł :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Cieszę się, że się podoba :D

Marg_

bardzo fajny :D
gratuluję kolejnego wątku ;DD
a tak w ogóle to witajcie moje drogie :DDD

ocenił(a) serial na 5
kisma

Hello :)

Witaj :)

Dziękuję http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/happy-onion-head-emoticon.gif?1 292862507

Marg_

co tam? jak tam? :D
kurcze, meczą mnie te upały... a przecież to dopiero początek... chyba nie jestem przyzwyczajona do takiej pogody ;ppp

kisma

kisma ja też nie znoszę upałów ;( ale na razie jeszcze wytrzymuję....

Vanessa100

na razie idzie wytrzymać ;p
ale jak sobie przypomnę lato w tamtym roku.. zwłaszcza przełom lipca i sierpnia... funkcjonować się normalnie nie dało ;qqq

kisma

nie przypominaj mi przełomu lipca i sierpnia............ masakra, miałam ochotę wejść do lodówki, rano wczęsnie zrywałam się z łózka, bo nie dało się leżeć, taki upał..............

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja już jestem gadem... dziś byłam na słońcu 15 max 20 bez kremu z filtrem... dekolt mam już po usunięciu skóry... ahh, ta moja świńska skóra

Marg_

ohoho..
co Ty się tak hartujesz na słonce haha ;pp

ocenił(a) serial na 5
kisma

gdzie tam, taki podgatunek już jestem... jak to mawia jedna babka z mięsnego "mientkim dytkiem robiona" xD

ocenił(a) serial na 8
kisma

Witam, witam i zdrowie pytam ;)))))

Margoargo

hahahaha.. ;DD
hejoo siostra, co tam porabiasz? ;dddd

ocenił(a) serial na 8
kisma

siedzę w necie i piszę z Wami hahahah;))) jak widać upał udziela się nam w głupawce ;))) hahahah

Margoargo

a no tak ;d
skok temperatury i człowiek od razu szaleje ;ppp
ja jeszcze mam sesję więc muszę zachować chłodną głowę :P

ocenił(a) serial na 8
kisma

oj tak musisz zachować chłodną głowę ... ale jak znam życie uczyć to Ci się pewnie nie chce ???? bolączka letniej sesji.... hahaha ja tak zawsze miałam...

Margoargo

no dokładnie ;))
w zimie to jeszcze jakoś idzie...
ale teraz ;qq
zwłaszcza, że przedmiot nieciekawy.. historia Polski... wszystkie wojny powstania , wybory, daty... a nawet liczebność oddziałów... no na cholere to komuś....pomocy..... ! ;p

ocenił(a) serial na 8
kisma

hahaha no tak to już bywa z historią.... jak ja sobie przypomnę historię myśli ekonomicznej... ło matko... tablice ekonomicznie inne dziwolągi ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahah ale jaja zrobiłam kaboom wątkowi nawet nie wiem kiedy ;)))

Margoargo

na teleforum zastanawiamy się, kiedy w HA ciężarna siostra Gokce wreszcie urodzi :D
hahahahhaa poganiamy ją :D pewnie przed końcem sezonu zdąży i możliwe że jakieś szopki z tym będą :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Czyli powtórka z KM II seria ????? chciałoby się scenarzystom zaśpiewać.... ale to już było.... znikło gdzieś za nami.....

Margoargo

replay hahahah :D
Może będą Nilufer wieźć do szpitala całą procesją, jak w polskiej komedii "Mała wielka miłość"
To były dobre sceny :D
O ile dobrze pamiętam, to do samochodu szli rodząca, jej facet, za nimi leciała matka z tacą jedzenia, żeby córka miała co jeść w szpitalu, ojciec, potem przyjaciel tej rodzącej, potem ktoś tam jeszcze :D:D
A rodzinę Nilufer ma sporą :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha a może będą też tłumnie jechać do porodu jak Różdżka i Dorociński w rozmowach nocą ;)))) hahaha i jeszcze selfie im Gąsiorowska ;)))

Margoargo

racja, w rozmowach nocą też tak było hahahaa :D

może będzie tak - do szpitala przyjedzie Nilufer, a wraz z nią zgraja ludzi - matka, ojciec, ciotka Yonca, znajomy Yoncy (lekarz), brat Bartu, siostra Sema, siostra Gokce, Demir, Kaan, wujek Kaana :;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha i personel krzyczy proszę się odsunąć i rozejść ...potrzebujemy tlenu jhahahha;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Da bravo :)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello ;))) tytuł zacny ;)))) Siostro Marg ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Cieszyć sie, choć jak sama pisałaś, po tej boskiej ustawie, to strach się bać xD

Czytałaś moje dywagacje z twoich dywagacji ? :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Właśnie przeczytałam, bo wczoraj pogubiłam się w postach ;))) tak tu bywa jak za dużo i szybko piszemy...
emotki - boskie.... dywagacje świetne - leżę nie wstaję ;)))) co za analiza ;))) hahahhaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ja to pisałam chyba bardziej dla emotek :D ale rozłożyłam je normalnie na czynniki pierwsze http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/victory-onion-head-emoticon.gif ?1292862523
ehh i w piątek to chyba nie pogadamy... bo kiedy ja wrócę

ocenił(a) serial na 8
Marg_

W piątek na pewno nie pogadamy o geniuszu meric ;))) bo ja idę na imprezę ;))) i oglądać będę może w sobotę.... na YT przewijając co nudniejsze wątki czyli jakieś 70 % odcinka ostatnio hahahhaa;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiesz ja nawet nie piszę o rozmowach o geniuszu Meric...bo to chyba będzie tragedia... ty na imprezę a ja na tortury :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Oj tak kosmetyczka to nie zawsze relaks ;))) wiem coś o tym ;))))
A inne forum będzie się gotowało z emocji hahahaha;))) a meric jak to meric robi wielkie halo a potem żenada po turecku wychodzi hahahaha;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

nie po turecku,a według pomysłu Meric... to już inna żenada :D na wyższym levelu

ocenił(a) serial na 8
Marg_

O tak meric to przecież mount everest głupoty hahaha to najwyższy level ;)

Marg_

jakie tortury? :ddd bo nie jestem chyba w temacie ;pp

ocenił(a) serial na 5
kisma

kosmetyczka kolo 19 xD ze 3 godziny mi zejdzie :D

Marg_

ulala :D
to co ona Ci tam robić będzie ? :DDDDD

ocenił(a) serial na 5
kisma

nie mam pojęcia, się okaże jak już do niej wejde :D usiądę i oddam się w jej ręce xD

Marg_

czyli czeka Cię jedna wielka niewiadoma :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

mnie zawsze to czeka... ale ta godzina przeraza :D

Marg_

ale chyba wiesz co chcesz zrobić ? :D czy nie ? :P
jakieś zabiegi pielęgnacyjne czy co ? ;ddd

ocenił(a) serial na 5
kisma

pysk muszę sobie wyczyścić :D a co do tego nie mam pojęcia, pewnie jakiś wosk się znajdzie...i moze pazury xD

Marg_

a to spoczko :D
chyba nie będzie tak strasznie haha ;D

ocenił(a) serial na 5
kisma

ty jej nie znasz, ona jest srtraszna :P

Marg_

to dlaczego chodzisz akurat do niej? haha ;p

ocenił(a) serial na 5
kisma

masochistka jestem :D

Marg_