Luźne pitu,pitu, pogaduszki i tym podobne :D
Hello :)
Witaj :)
Dziękuję http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/happy-onion-head-emoticon.gif?1 292862507
co tam? jak tam? :D
kurcze, meczą mnie te upały... a przecież to dopiero początek... chyba nie jestem przyzwyczajona do takiej pogody ;ppp
na razie idzie wytrzymać ;p
ale jak sobie przypomnę lato w tamtym roku.. zwłaszcza przełom lipca i sierpnia... funkcjonować się normalnie nie dało ;qqq
nie przypominaj mi przełomu lipca i sierpnia............ masakra, miałam ochotę wejść do lodówki, rano wczęsnie zrywałam się z łózka, bo nie dało się leżeć, taki upał..............
Ja już jestem gadem... dziś byłam na słońcu 15 max 20 bez kremu z filtrem... dekolt mam już po usunięciu skóry... ahh, ta moja świńska skóra
gdzie tam, taki podgatunek już jestem... jak to mawia jedna babka z mięsnego "mientkim dytkiem robiona" xD
siedzę w necie i piszę z Wami hahahah;))) jak widać upał udziela się nam w głupawce ;))) hahahah
a no tak ;d
skok temperatury i człowiek od razu szaleje ;ppp
ja jeszcze mam sesję więc muszę zachować chłodną głowę :P
oj tak musisz zachować chłodną głowę ... ale jak znam życie uczyć to Ci się pewnie nie chce ???? bolączka letniej sesji.... hahaha ja tak zawsze miałam...
no dokładnie ;))
w zimie to jeszcze jakoś idzie...
ale teraz ;qq
zwłaszcza, że przedmiot nieciekawy.. historia Polski... wszystkie wojny powstania , wybory, daty... a nawet liczebność oddziałów... no na cholere to komuś....pomocy..... ! ;p
hahaha no tak to już bywa z historią.... jak ja sobie przypomnę historię myśli ekonomicznej... ło matko... tablice ekonomicznie inne dziwolągi ;)
na teleforum zastanawiamy się, kiedy w HA ciężarna siostra Gokce wreszcie urodzi :D
hahahahhaa poganiamy ją :D pewnie przed końcem sezonu zdąży i możliwe że jakieś szopki z tym będą :D
Czyli powtórka z KM II seria ????? chciałoby się scenarzystom zaśpiewać.... ale to już było.... znikło gdzieś za nami.....
replay hahahah :D
Może będą Nilufer wieźć do szpitala całą procesją, jak w polskiej komedii "Mała wielka miłość"
To były dobre sceny :D
O ile dobrze pamiętam, to do samochodu szli rodząca, jej facet, za nimi leciała matka z tacą jedzenia, żeby córka miała co jeść w szpitalu, ojciec, potem przyjaciel tej rodzącej, potem ktoś tam jeszcze :D:D
A rodzinę Nilufer ma sporą :D
hahaha a może będą też tłumnie jechać do porodu jak Różdżka i Dorociński w rozmowach nocą ;)))) hahaha i jeszcze selfie im Gąsiorowska ;)))
racja, w rozmowach nocą też tak było hahahaa :D
może będzie tak - do szpitala przyjedzie Nilufer, a wraz z nią zgraja ludzi - matka, ojciec, ciotka Yonca, znajomy Yoncy (lekarz), brat Bartu, siostra Sema, siostra Gokce, Demir, Kaan, wujek Kaana :;)))
hahahaha i personel krzyczy proszę się odsunąć i rozejść ...potrzebujemy tlenu jhahahha;)))
Cieszyć sie, choć jak sama pisałaś, po tej boskiej ustawie, to strach się bać xD
Czytałaś moje dywagacje z twoich dywagacji ? :D
Właśnie przeczytałam, bo wczoraj pogubiłam się w postach ;))) tak tu bywa jak za dużo i szybko piszemy...
emotki - boskie.... dywagacje świetne - leżę nie wstaję ;)))) co za analiza ;))) hahahhaha
ja to pisałam chyba bardziej dla emotek :D ale rozłożyłam je normalnie na czynniki pierwsze http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/victory-onion-head-emoticon.gif ?1292862523
ehh i w piątek to chyba nie pogadamy... bo kiedy ja wrócę
W piątek na pewno nie pogadamy o geniuszu meric ;))) bo ja idę na imprezę ;))) i oglądać będę może w sobotę.... na YT przewijając co nudniejsze wątki czyli jakieś 70 % odcinka ostatnio hahahhaa;)))
Wiesz ja nawet nie piszę o rozmowach o geniuszu Meric...bo to chyba będzie tragedia... ty na imprezę a ja na tortury :D
Oj tak kosmetyczka to nie zawsze relaks ;))) wiem coś o tym ;))))
A inne forum będzie się gotowało z emocji hahahaha;))) a meric jak to meric robi wielkie halo a potem żenada po turecku wychodzi hahahaha;))))
nie po turecku,a według pomysłu Meric... to już inna żenada :D na wyższym levelu
nie mam pojęcia, się okaże jak już do niej wejde :D usiądę i oddam się w jej ręce xD
pysk muszę sobie wyczyścić :D a co do tego nie mam pojęcia, pewnie jakiś wosk się znajdzie...i moze pazury xD