I kolejny temacik :D
Uczta zostanie podana w późniejszym terminie
Kochane idę spać....
mój kręgosłup woła mnie do łóżka.... strasznie się zbuntował....
Dobranoc :)
Tez uciekam, dobranoc ;)
Trzymajcie kciuki,za moja jutrzejsza wizyte u stomatologa ;)
Hej ;)
miałaś Siostra rację ;) czasem jesteśmy nie do zatrzymania;) by za kilka dni zapaść w letarg :)
Dzien dobry,znaczy nie wiem czy taki dobry,bo dopiero wstalam.....
Zycze Wam udanego dnia ;)
Do zas
Witajcie :)
U mnie dziś chmury , będzie padać śnieg....
Udanego i uśmiechniętego dnia Wam życzę :)
Do miłego zaś :)
Przezylam 2 godziny na fotelu dentystycznym bez znieczulenia...a mowia idz do dentysty przestanie cie bolec...a ja u tego dentysty mialam sam bol...ale za tydzien powtorka,kochane powtorka
Witaj, z tym dentystą to współczuję, miałam kiedyś robiony kanał na znieczuleniu, ale jak przestało działać, to też był hardkor, to był inny dentysta czy ten do którego chodzisz ?
To moj dentysta od lat,dlatgo moze sobie tak szalec z zabawa wielu zebow bez znieczulenia...babka do ktorej mialam isc...coz zle jej z oczu patrzylo i jednak musialam sie nawrocic i powrocic do poprzedniego
Ja też miałam swoją dentystkę do której chodziłam,niby była spoko do czasu jak mi ząb zatruła, okazało się że żle to zrobiła, bo mi inny dentysta powiedział, przy zatruciu kanałowe nie powinno boleć a u mnie nie obyło się beż znieczulenia,a co miałaś z tym zębem ?
Zebami slonko zebami ;p no co ubytki naprawiane coz innego i teraz mam zabki jak gwiazda filmowa bo kamien tez zszedl sobie
ok, już nie gadajmy o zębach bo nie lubię tego tematu :D Jak tam serial No:309, na tele.fora temat ''zdechł'' a ja mam rozkimne czy oglądać :D Ogólnie to co tam u ciebie ? ;D
Mi i Margoargo serial bardzo sie podba,jest sympatyczny pogodny,emocje fluidy lataja w kazdym odcinku. Dramy sa na dwa trzy odcinki max, bez nie wiadomo jak dlugich. Wejdz do naszego tematu o pokoiku to ci wiecej napisze ;p
http://www.filmweb.pl/serial/Kiralık+Aşk-2015-751462/discussion/Pokoik+do+wynaję cia+%3AD,2851104
Prosze
Dzięki za linka, aktorka fajna, przyznam że aktor mi się na początku nie podobał ale widziałam z nim kilka scen i fajną parę tworzą z Lale ;)
Bardzo mi się podoba i chyba ze względu Emira i Kemala ( w końcu Burak moja miłość ;)))) jedna z wielu hahahha;))) zacznę oglądać kiedyś KS.... chociaż protka nijak mi nie podchodzi.... męcząca jest...
Hej, ja teraz będę oglądała Icerde, doszły mi nowe seriale do oglądania, ale na Olene też muszę kiedyś znależć czas ;)
Ja oglądam w tej chwili 14 pozycji :D
1. ALA 2. KA, 3. Icerde, 4. Czekając na słońce, 5. Córki słońca, 6. Gorzka miłość, 7. Słodka zemsta, 8. No: 309, 9. Klasa wyższa, 10. Dla mojego syna, 11. Medcezir, 12. Kara Sevda, 13. Maral, 14. To miasto podąrza za Tobą