o proszę....hahahhaha co te Turki nie wymyślą..... Murat i Hayat byli sobie przeznaczeni..... bo dziadki też się kiedyś migdaliły ;)
a czy KA zrobiło prezent mikołajowy i zapodało II fragmana..... pytam formalnie, bo już nawet fragmanów nie oglądam
A co do babci Murata i dziadka Hayat to oni kiedyś, może z 50 lat temu jak nie więcej, byli w sobie zakochani, ale na ich drodze pojawił się Sarsilmaz, który zakochał się w Azime i zrobił wszystko, aby z nią być, więc okłamał ją, że Hashmet żeni się z jakąś inną kobietą. Wtedy Azime uznała to jako zdradę i wyszła za bogatego Sarsilmaza. Jeszcze nie widziałam tych odcinków, ale tyle słyszałam.
Ja oglądam, ale nie jestem na bieżąco, ale co do matki Murata to było powiedziane, że ona umarła ratując Murata, gdy ten miał jakieś 4 lata, ale jak się okazało było to kłamstwem :P Matka Murata napisała list do Azime, w którym napisała dlaczego tak postąpiła (ale nie wiem, co w nim było). I matka Murta wróciła, bo najprawdopodobniej potrzebowała pieniędzy.
Czasem się orientuję w jakimś serialu ;) Tym bardziej, że go kiedyś oglądałam i zamierzam skończyć ;)
Witam wszystkich serdecznie.
Vanesso dziękuje za przecudne memy.
Wszystkie są zajefajne.
Dziś miałam gości.
Św. Mikołaj Nas odwiedził :))
Jednak większość prezentów zgarnął syn ha ha
Widzę,że znowu szaleju się najadłyście.
Jutro Was na spokojnie poczytam.
Życzę spokojnej nocy pełnej tureckich ciasteczek :)))
Dobranoc.
He he ja mogłabym rzec dobranoc i dzień dobry dopiero wybieram się spać :D
Kumpela do mnie przyszła jak z Wami tu pisałam i nie dawno poszła :D
brodaty Serkan Cayoglu świątecznie dla AVONu ;)))))
https://www.instagram.com/p/BNtp2KdgvWI/?tagged=kirazmevsimi
He he he jaki brodacz :D
Nie jestem przyzwyczajona do niego z taką brodą :D
Dziwnie wygląda :D
Heja też nie jestem przyzwyczajona do takiego looku Serkana... nie podoba mi się...
Baaardzo dawno nie oglądałam Kiralika, ale dzisiaj widziałam scenkę Defne z małym Iso i też Omera z małym Iso i fajnie się ich oglądało. To dziecko jak dla mnie jest przeurocze i prześliczne :) Tylko jedno mnie zastanawia, nie wiem dlaczego to dziecko ma na imię Iso...? Może kiedyś ktoś będzie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie...
Nie Ty jedna dawno nie oglądałaś kiralika, ja na razie skończyłam na premierowym 53 odcinku już mam 10 do nadrobienia, ale może kiralik niedługo się skończy to obejrzę cięgiem.... niestety logika a raczej kompletny brak logiki meric mnie pokonało i nie mam na razie natchnienia do oglądania kiralika.
Co do małego Iso nie jestem do końca pewna, ale Nihan i Serdar wymyślali Bóg wie jakie imiona aż w końcu pogodził i chyba Iso i na jego cześć nazwali małego. Tak mi cos mignęło.
Ja się nie przyznaję, na którym skończyłam oglądać haha Ale na budzik mam piosenkę z entrady serialu i jeszcze drugą, więc czasem jak śni mi się, że oglądam Kiralika to stwierdzam, że budzik dzwoni i trzeba wstawać :D
Oo dzięki za odpowiedź :D Szkoda, że nie wybrali innego imienia.
hahhaha spoko tutaj poza Gosilek nikt kiralika na bieżąco nie ogląda;) a temat mamy kiralikowy hahhaha;) cóż polot meric zasiał spustoszenie;)
Tez jestem zdania, że powinni dać inne imię ;)
Siemka.
Vanessa znowu jest sławna :))
http://cojaogladam.blox.pl/2016/12/Wisniowe-prezenty-bo-dzis-Mikolajki.html
Robię porządki świąteczne i końca nie widać.
Jeszcze mnie okna czekają.
Może któraś z Was lubi je myć i mi pomoże,bo ja nienawidzę.
niestety, nie lubię myć okien :D:D::D
ja w ogóle nie znoszę porządków świątecznych, na samą myśl słabo mi się robi :D
No to witaj w klubie okiennym ha ha
No ja też nie lubię porządków świątecznych ,ale muszę je zrobić, bo nikt za mnie tego nie zrobi :))
Heja rozumiem, że czekasz na telefon od tureckiego tańca z gwiazdami.... bo z naszym szkoda zachodu ;)
dokładnie powinni reaktywować ze względu na Ciebie....
ja chcę być w jury :)))))) zaklepuję miejsce ;)
ahahhahahhhha Ty w jury - genialne !!! ;)
oczywiście że tak :D
jeszcze słoneczko, Gina i jeszcze któraś z sióstr :D
i zawsze będę dostawać 9 albo i 10 i same pochwały hahhahhaa :D
Ok spoko ja się pisze do jury.
Co do pochwał to jeszcze się zastanowię.
Wszystko będzie zależeć od mojego humoru ha ha
o rety, zaczynam się bać skoro od humorów będzie zależeć :D:D
................ to może lepiej nie, bo jeszcze to wszystko nadszarpnie naszą przyjaźń ;(((
:D
hahaha Kochana ja wyjątkowo złośliwa jestem, więc uważaj ;) niekoniecznie pochwały dostaniesz... ale obiecuję w nad Twoim duetem z Serkanem nie będę się znęcać ;)
to jeszcze do jury weźmy sarkastyczną Wiśnię i we 3 zmiażdżycie mnie ironicznymi opiniami na oczach milionów telewidzów hahhahaa
aha nie będziesz się znęcać............. czyli powiesz "Vanessa, Serkan cóż nie chcę być złośliwa, więc nic nie powiem" :D
dziewczynom na teleforum też nie podoba się brodaty Serkan ;)
on zawsze jak nie gra nigdzie, to od razu zapuszcza brodę :D
zastanawiam się czemu - czy chce wtedy zakryć twarz i być bardziej anonimowym na mieście ?? :D ................. czy też zwyczajnie nie chce mu się golić ?? :D
hahahahha oj takie Trio strach się nas bać ;)
Spoko, spoko.... powiem tak :
Serkan obiecałam Vanessie, że się nie będę znęcać nad Waszym duetem.... cóż robisz kochany postępy, jeszcze ze 20 lat i powiem wtedy ....... facet powalasz mnie ;) to było genialne.....
nie wierzysz w Serkana, w HA nieźle wypadł tanecznie :D:D::D
Yigit w Tylko z tobą po raz enty mnie załamał ;(((( ............. ja nie wiem dlaczego Nur i Iclal tak go kochają ???
nie oglądam, ale czytam streszczenia :D
poza tym widziałam wczoraj krótki urywek serialu :D
Kerem wziął ślub z Nur, a potem podał jej środek obezwładniający (i moła ruszać tylko ustami) i przetrzymywał siłą.
Yigit przybył na ratunek, też dostał ten środek. Ale jakoś się uratowali, Yigit postrzelił Kerema i uciekł z Nur. A Kerem popełnił samobójstwo.
Yigit odwiedził potem w szpitlau Nur, ona prosi by znowu byli razem, a on obrażony, bo ona wyszła za KErema, jak mogła.
I że ożeni się z Iclal hahhaha