To wiec tak : Oglądali "Power Rangers" ? Jeżeli tak i wam się podobało to ten Tytuł jest dla was
! Ale tak po za tym anime jak na 2006 rok troszkę mnie zaskoczyło, ale żeby nie było :
zaskoczenie negatywne. Jeżeli ktoś dobrze trawi gatunek : Komedia + Romans + Mechy + Magia
to ze śmiałością może obejrzeć.
A teraz jak to wygląda w moich oczach : Romans jest i to w sporej dawce (można powiedzieć, że
tu mamy do czynienia z Haremem), Mechy (1 odcinek bez Maszyn ? Nie ma.), jakoś to wygląda,
ale szczerze mówiąc nie przepadam za Anime, w którym głownie występują maszyny, Magia tu
się nie wypowiem, Komedia... Jak się ukazuje to na pewno banan na twarzy się ukaże, ale jest
jej bardzo mało, no i można by powiedzieć że utrzymuje się bardzo nisko.
Ogólnie pomysł jest dobry, ale wykonanie niezbyt ciekawe.
Mamy tutaj lekką schematyczność, jeżeli przewałkowaliście trochę serii z udziałem
Magia+Romans czy coś takiego to odróżnicie takie sytuacje które się powtarzają, ale tak jak
mówiłem to jest "Power Rangers" w animowanym wydaniu.
Moja opinia : Po przeczytaniu opisu myślałem, że to będzie na mój gust całkiem dobre, ale było
poniżej oczekiwań i jak na 2006 rok spodziewałem się lepszej grafiki.
Nie chcę zniechęcać, ale jeżeli macie coś na oku do obejrzenia to zabierzcie się za to, a ten tytuł
zostawcie sobie na później. Pozdrawiam i zachęcam do wypowiedzi po obejrzeniu tej serii.
Btw. Nie pisać "Spoili" w tym temacie.