PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35707
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 3
trancefan1986

Nie oglądałem wczoraj, więc nie wiem ocb, ale czytam teraz nowe spoilery i... Martynka w sukni ślubnej z salonu Surmaczowej. To nas czeka ;/

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Kamila migdaliła się z Błażejem na ulicy i jakaś babcia ich ochrzaniła że się "tak publicznie obściskują" :D Producenci klanu chyba zaczynają podlizywać się muzułmańskiej religii.

trancefan1986

Podajcie mi linka gdzie można przeczytać o dalszych odcinkach :)

ocenił(a) serial na 3
baksterka

http://www.serialomania.net/klan/

Awdar

dzięki :)

ocenił(a) serial na 3
trancefan1986

E, to akurat całkiem normalne zdarzają się takie babcie, więc nie wiem czego się czepiacie... no chyba, że mówicie o drętwocie tej sceny, ale w sumie nie odbiega poziomem od reszty :P

ocenił(a) serial na 2
Kandara

Wiec moze razem zrobimy taki test, zeby zobaczyc jak ludzie reaguja w naprawde na takie obsciskiwanie? Co ty na to Kandaro?

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Eksperyment społeczny? XD

trancefan1986

a nie pomyslales, ze niektórych ludzi moze to razi jak wyglodniale, napalone nastki obściskują się w miejscach publicznych!

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Mnie też razi wiele rzeczy na ulicach - ale jestem TOLERANCYJNY i np. nie robię awantury facetowi, który latem do krótkich spodni i sandałów założył skarpetki - choć to ponoć szczyt obciachu. NIE KAŻDA RZECZ, KTÓRA NAS RAZI ZASŁUGUJE NA ROBIENIE PUBLICZNEJ AWANTURY - gdyby Błażej rozebrał Kamilę i robili bara-bara na ulicy to bym zareagował, ale opieprzanie pary na ulicy za całuska to już szczyt debilizmu.