Klanu nie ma w czwartek 16 I (skoki) i w poniedziałek 20 I (mecz towarzyski Mołdawia - Polska). Coś by się komuś stało, jak by to np. leciało na Dwójce?
Jest coś takiego jak TVP Sport i tam powinni upakować wszystkie "sporty", tyle w temacie. ;)
A jak ktoś nie ma tvpsport ? Bez przesady, jeszcze tego brakowało, żeby takie wydarzenia sportowe jak skoki nie leciały na otwartej tvp z powodu ramówek durnowatych seriali. Może jeszcze całą olimpiadę zimową puścić w tvp sport.
Też mnie to wpienia! Oglądam piłę kopaną i to nałogowo ale bez dziwa, że mecz z ogórami wykosił Klan?!
Melodie robertowe zawsze gdzieś upchają, podobnie z Teleexspressem, a Klan do odstrzału!
http://i.imgur.com/epEY3KJ.png
z pozdrowieniami dla TVP
Nie wiem czy wiecie, ale fani Mody Na Sukces zaciekle walczą z TVP na fanpage'u o starą porę nadawania MNS. Myślę, że my też powinniśmy zacząć walczyć, żeby nie zabierali nam Klanu! Romano, ten obrazek jest fantastyczny!
No i moze im sie uda wywlaczyc bo to jakas paranoja zeby leciala o 14:30 :O I kto wtedy ma czas? Stare baby na emeryturze. Wiem ze to glowni widzowie Mody, no ale jednak sami sobie w ten sposob ogladalnosc psuja...
A ja się pytam skoro puszczają stare odcinki ,, Na dobre i złe,, ,,M jak miłóść,, to dlaczego nie mogą puścić starych odcinków,,Klanu,, tym bardziej że w necie nigdzie nie można zobaczyć????
No tak ale napewno serial,,W labiryncie ,, miał mnie niż 3 miliony widzów a też był puszczany rano.Przykre :(
ja się nie gniewam że będą skoki, ponieważ kibicuje Kamilowi Stochowi, i medal zrekompensuje brak klanu
Po pierwsze to tv ma aż 3 kanały, na których mogą być spokojnie transmisje z meczów, mistrzostw, igrzysk.
Nie robi tego, tylko każe skakać po kanałach i mało tego, że starty są pocięte, niekompletne, to jeszcze trafiasz na przerwę reklamową
Po drugie poinformowanie widzów na pasku, że kolejne odcinki będą w innych godzinach nie jest problemem.
Tylko im się nie chce tego zrobić - włączasz tv, czekasz na odcinek, a tu reklama, której byś nie obejrzał/a.
I o to chodzi.
Odnosząc się do tematu wątku, ja to bym raczej Prezesa zapytała, dlaczego TVP produkuje i emituje taką kupę jak paradokumentalna Szkoła życia, czy nowy wybitny twór Na sygnale. To jest prawdziwy dramat. Gnój.
Igrzyska to igrzyska, nie jestem fanką, ale mogę zrozumieć, że stworzono je jeszcze na długo przed telewizją i ludzie chcą je oglądać :)
Ja mam tylko dwa kanały, więc z mojego punktu widzenia wolałbym, żeby wszystkie seriale leciały na osobnym kanale, nawet premierowe, a w dwójce czy jedynce, wartościowe filmy, ważne wydarzenia sportowe, dobre kabarety, programy publicystyczne, kultura i teatr telewizji.
Miklasiński w filmie na polsacie macha rękami (!!) i gra... męską prostytutkę :D Toż to dzień, który zmienił moje życie!
I pisze to facet? Co z ciebie za facet skoro woli oglądać Klan serial dla kur domowych zamiast sportu? Jeszcze się bym nie dziwił gdyby to pisała kobieta..
Facet, w dodatku taki, który nie wycenia swojej męskości za pomocą tego, co ogląda w telewizji.
Boże jak mnie denerwuje takie podejście! Kto powiedział, że facet musi lubić sport? Ja nienawidzę sportu i uważam, że to samo zło! "Serial dla kur domowych" czyli muszę zmienić płeć i założyć fartuszek, żeby dostać pozwolenie na oglądanie seriali? Litości. Jak widzę takie komentarze, to nóż otwiera mi się w kieszeni...
To pewnie ważysz 200 kg i tylko serial za serialami w tv. Sport to zło, za to wpie... chipsów przed tv zamiast ruchu to już nie zło?
Ale przecież to komicznie wygląda że chłop jest zły na telewizję bo jego serialiku w telewizji nie puścili kosztem nie tyle zawodów sportowych co nawet Igrzysk Olimpijskich.Macie ten serialik 5 razy w tygodniu chyba i jak puszczą mecz raz na jakiś czas czy skoki narciarskie to chyba świat się nie zawali?
Nie zawali, stąd prześmiewczy tytuł tego wątku, ironiczny ton mojej poprzedniej odpowiedzi itd. Temat jest informacyjny, by każdy wiedział, że nie będzie serialu. Jak rozpaczamy nad jego brakiem, to to z reguły taka hiperbola, robimy to dla jaj.
Akurat wszystko co napisałeś na mój temat, jest nieprawdą. :D Nienawidzę chipsów i w ogóle unikam niezdrowego żarcia. Nawet przez pewien czas przesadnie, że mnie już wszyscy mieli dość. I duuużo brakuje mi do nadwagi. Co do seriali polskich, oglądam tylko "Klan", resztę amerykańskie - zupełnie na innym poziomie. No i to tyle o mnie, bo chyba bardzo byłeś ciekawy. A napisałem, że sport to zło z prostych przyczyn. Słyszałeś o kimś takim jak Dan Wheldon? Phillip Hughes? Nawet Robert Kubica ledwo uszedł z życiem. Poza tym uważam dyscypliny sportowe za głupie, gdyż więcej jest w nich agresji, niż dobrej zabawy. A to chyba nie o to chodzi? Nie mogę patrzeć jak moi rówieśnicy biją się o to, która drużyna sportowa jest lepsza. Jeden drugiemu grozi, że spali mu dom, bo nosi szalik Chelsea. Żałosne to wszystko...
Tak jak sobie patrzyłem na terminarz skoków to wychodzi, że jeszcze w lutym i marcu kilka odcinków poleci. Coś między 4 a 7.
Skoki narciarskie powoli robią się najbardziej znienawidzoną dyscypliną sportu wśród fanów Klanu...
Już nie ma Brauna, teraz jest Janusz Daszczyński. Ciekawe jakie losy czeka "Klan"?