Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

nawet na pół roku. Wreszcie , jakaś mądra ich decyzja , oby nie wrócił :)

wiatriwoda

Czyżby posłuchali Małgorzaty Ostrowskiej-Królikowskiej , by zamiast beznadziejnego Arkadiusza wymyślić jakiś lepszy wątek . Może porządkują przedpole przed nowym amantem , a może Pawłem , to się dopiero okaże.

wiatriwoda

Ja nigdy nie słyszałam, żeby aktorka osobiście skarżyła się na Olbrychskiego. Z tego co pamiętam, tak napisał brukowiec, a to nie jest wiarygodne źródło informacji ;)

wiatriwoda

a ja chce zeby zostal! Arek tak namietnie wpijal sie w usta Grazy! taki stary lubieznik!

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

a mama przyniosła pączki ...

LiLuLa

???????? nie rozumiem:)

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Bo komentarz o lubieżnym Akradiuszu jakoś mnie zniechęcił do konsumpcji ;)

LiLuLa

a to sorry..:) ale Grazy sie podobal hehe

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

Nurtuje mnie pytanie, co się w końcu stało z pączkami ? Zostały jednak zjedzone ?

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Papa Arkadiuszu, nie będziemy tęsknić.

elmoo_filmweb

a ja będę za nim tęsknić fajny był. Fajny miał kontakt z Maćkiem.

wiatriwoda

Arek pojechal za granice autobusem? nie lubi samolotow?????

ocenił(a) serial na 6
wujciowariatuncio

Taksówką mógł pojechać, albo tramwajem. :D

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

Pewnie pojechał za granicę województwa :D

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

i niech nie wraca :P Graży należy się młodszy model, bo cały Klan już zarasta marazmem i smętem...

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

Dokładnie, średnia wieku w Klanie rośnie i robi się geriatrycznie. Nie rozumiem, po co łączyć sztywniaków w pary (Paweł i Wiga), Graża też coraz bardziej "drętwieje", a przecież widać, że kobieta ma temperament, niech wreszcie trochę pożyje, bo ciągle się umartwia i umartwia :)

ocenił(a) serial na 6
LiLuLa

Lata lecą, Michał i Beata już po 40, zaraz Agnieszka będzie miała... Młode pokolenie to min. Bożenka i Miłosz, tylko jak dają im takie wątki nudne typu film Miłosza, to odechciewa się ich oglądać. Już lepiej jakby pokazali życie młodych, imprezowanie, seks, zabawa, czasem przechodząca granice...

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Michał chyba ma ze 35 lat ;)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Chodzi mi o aktora, który skończył już 40 lat.