nawet na pół roku. Wreszcie , jakaś mądra ich decyzja , oby nie wrócił :)
Czyżby posłuchali Małgorzaty Ostrowskiej-Królikowskiej , by zamiast beznadziejnego Arkadiusza wymyślić jakiś lepszy wątek . Może porządkują przedpole przed nowym amantem , a może Pawłem , to się dopiero okaże.
Ja nigdy nie słyszałam, żeby aktorka osobiście skarżyła się na Olbrychskiego. Z tego co pamiętam, tak napisał brukowiec, a to nie jest wiarygodne źródło informacji ;)
Nurtuje mnie pytanie, co się w końcu stało z pączkami ? Zostały jednak zjedzone ?
i niech nie wraca :P Graży należy się młodszy model, bo cały Klan już zarasta marazmem i smętem...
Dokładnie, średnia wieku w Klanie rośnie i robi się geriatrycznie. Nie rozumiem, po co łączyć sztywniaków w pary (Paweł i Wiga), Graża też coraz bardziej "drętwieje", a przecież widać, że kobieta ma temperament, niech wreszcie trochę pożyje, bo ciągle się umartwia i umartwia :)
Lata lecą, Michał i Beata już po 40, zaraz Agnieszka będzie miała... Młode pokolenie to min. Bożenka i Miłosz, tylko jak dają im takie wątki nudne typu film Miłosza, to odechciewa się ich oglądać. Już lepiej jakby pokazali życie młodych, imprezowanie, seks, zabawa, czasem przechodząca granice...