PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35709
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kiedyś to było... Wątek sekty, powrót Daniel. Małgośka zamieszana w całą te akcje, dzisiaj są zbiorcze epizody o Witoldzie, czy idiotyczne wątki Agnieszki Lubicz... Dajcie ten sezon z powerem

ocenił(a) serial na 1
friz911

Ja jestem za tym, żeby ten serial skończyli. Przecież to nudy. Zresztą o czym można kręcić serial przez 23 (!) lata? Czas na nowe produkcje, czas dla Klanu już dawno minął

użytkownik usunięty
Joker_Dzokej

Zgadzam się całkowicie. Skoro brakuje pomysłów to znaczy,że czas na daną produkcję już minął. 23 lata emisji i 3644 nakręconych odcinków mówi samo za siebie.

ocenił(a) serial na 1

Dodam jeszcze, że ocena na FW jest 2,7, a serial wciąż ogląda mniej-więcej 1 mln widzów :D

użytkownik usunięty
Joker_Dzokej

Może z przyzwyczajenia. Ciekawe czy ktoś ogląda regularnie od 1 odcinka. Gdyby ktokolwiek chciał obejrzeć wszystkie,patrz ile czasu by mu to zajęło :D.

ocenił(a) serial na 1

Wyobrażam sobie :D

ocenił(a) serial na 1

Ciekawe, czy ktoś ogląda od pierwszego odcinka Ciężko w to uwierzyć, ale tak ;D
Znalazłam nawet kilkanaście osób, oglądających od 1 odcinka. Polecam na tych forach Klan. Wiek fanów
Uwierz mi, uśmiejesz się do łez :D

użytkownik usunięty
Joker_Dzokej

Że też im się nie nudzi :D. I tak największym wyzwaniem jest obejrzenie wszystkich odcinków amerykańskich tasiemców razem wziętych :D. Wiem,że to niemożliwe,bo życia by nie starczyło :P.

ocenił(a) serial na 1

O taaaak rzeczywiście to jest niemożliwe :P Trzeba by być zawziętym fanem tych telenowel :P
Ale te absurdy Mody na Sukces, które podesłałaś jakiś czas temu, to mistrzostwo świata :P :D