Kiedyś to było... Wątek sekty, powrót Daniel. Małgośka zamieszana w całą te akcje, dzisiaj są zbiorcze epizody o Witoldzie, czy idiotyczne wątki Agnieszki Lubicz... Dajcie ten sezon z powerem
Ja jestem za tym, żeby ten serial skończyli. Przecież to nudy. Zresztą o czym można kręcić serial przez 23 (!) lata? Czas na nowe produkcje, czas dla Klanu już dawno minął
Zgadzam się całkowicie. Skoro brakuje pomysłów to znaczy,że czas na daną produkcję już minął. 23 lata emisji i 3644 nakręconych odcinków mówi samo za siebie.
Dodam jeszcze, że ocena na FW jest 2,7, a serial wciąż ogląda mniej-więcej 1 mln widzów :D
Może z przyzwyczajenia. Ciekawe czy ktoś ogląda regularnie od 1 odcinka. Gdyby ktokolwiek chciał obejrzeć wszystkie,patrz ile czasu by mu to zajęło :D.
Ciekawe, czy ktoś ogląda od pierwszego odcinka Ciężko w to uwierzyć, ale tak ;D
Znalazłam nawet kilkanaście osób, oglądających od 1 odcinka. Polecam na tych forach Klan. Wiek fanów
Uwierz mi, uśmiejesz się do łez :D
Że też im się nie nudzi :D. I tak największym wyzwaniem jest obejrzenie wszystkich odcinków amerykańskich tasiemców razem wziętych :D. Wiem,że to niemożliwe,bo życia by nie starczyło :P.