Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Gnojona Kasia

ocenił(a) serial na 3

Nie mogę patrzec jak te wredne dziewuchy gnoja Kasię
Sam byłem gnębiony to wiem jak to jest
Jak miałem 10 lat zmieniłem szkołę i praktycznie na dzień dobry miałem podbite oko
Potem w zawodówce jeden kolo zgasił mi faja na karku itp

ocenił(a) serial na 4
giovanni50

Żarty żartami ale wątek z młodą królikową jest nawet interesujący. Ciekawe czy ta jej koleżanka będzie po jej stronie czy da się przekabacić tym dziewczynom z klasy.

ocenił(a) serial na 3
Danas_fw

Ja naprawdę byłem gnojony bo byłem za grzeczny
Może Kasia znou zrobi sobie fote z tym muzykiem
Sa dwie opcje albo będzie zadyma albo będzie coś co sprawi że dziewuchom opadną szczeny na podłogę

Danas_fw

Zgadza się. Wątek z Kaśką jest b. interesujący-pokazuje prawdziwe oblicze dzieciaczków z gim..

Dokuczanie w szkole także nie było mi obce:)

giovanni50

Nie mam nawyku współczucia jakimś lamerom. Idź się żalić gdzieś indziej.

ocenił(a) serial na 2
Doktor_Wong

Co za paly tu wchodza, zauwazyles?

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

Ale to sie nie ma co dziwic ze byles gnebiony, naprawde.

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Teraz to wiem
Jak kiedys wypłaciłem pląbę gościowi to miałem spokój cały dzień
-------
Kaśka sprzedała liścia tamtej i dobrze zrobiła (jak jebłem gościowi to uwagę dostałem)

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

Ja też byłem tak gnojony w podstawówce, a potem w gimnazjum. Ile razy mnie bili i dokuczali :/ Bardzo rzadko donosiłem o tym nauczycielom, bo nie chciałem być konfidentem. Teraz gdy już od kilku lat mam w domu siłownię i regularnie ćwiczę to nabrałem takiej masy mięśniowej, że przerosłem ponad połowę moich wrogów ze szkoły. Gdy ich teraz gdzieś widzę, to są chudzi, słabi i aż nachodzi mnie chęć, aby im zapłacić za tamtą przeszłość. Pytanie tylko czy warto? :D

ocenił(a) serial na 1
giovanni50

W sumie to ja jestem bardziej po drugiej stronie, bo raczej byłam tą gnojącą osobą. Jednakże łączę się z wami w bulu i nadzieji.

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

Ale to chyba pierwszy taki przypadek w w tej zacnej szanowanej wielopokoleniowej rodzinie , albo Rodzie :D Wszyscy zawsze fajni , wspaniali , lubiani , mający wielu znajomych , przyjaciół , tylko kasi jakoś nie pykło , jest nie lubianą kujonką , od której możliwe że jej najlepsza i zarazem jedyna przyjaciółka się odwróci , toż to skandal ;D

ocenił(a) serial na 3
InVader86

...z zespołem Downa, Altzhaimerem, AIDS, depresją, rozwodami, pernamantnym kryzysem małżeńskim trwającym 10 lat (Beata i Jacek), amnezją, kłopotami z mafią...

Co do gnojenia, to za moich czasów to jednak była sprawa między facetami - wiadomo, ma się 13-15 lat, dużo energii, której człowiek musi się jakoś pozbyć. Na sex za wcześnie. Teraz w gimnazjonach to się przeniosło na dziewczęta - smutne, w najlepszym razie ;/

ocenił(a) serial na 2
InVader86

Dpobrze jej tak, to za ten wyglad swinki pigi tak jej sie obrywa!

krzysiekk123

Człowieczku Ty to musisz wyglądać niesamowicie ---skoro tak lubisz obrażąć innych. Co Ty masz z tą świnką pigi? A może Ty KERMIT jesteś???????

ocenił(a) serial na 2
baksterka

No jak prosiak wyglada ta Kasia to o co ci chodzi? A co moze nie? Ty siostro Pazury mnie nie zaczepiaj.

krzysiekk123

Wow :P

ocenił(a) serial na 2
baksterka

Mam cie na oku, zebys wiedziala...

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

Jak mozesz tak o niej pisac a co jesli jej rodzice to czytaja na pewno jest im przykro ze tak piszesz o ich małej córce i co ty na to?

ocenił(a) serial na 3
lach

Wiesz kim są jej rodzice?

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Wiem. I co?

ocenił(a) serial na 3
lach

To, że czytali już sporo i o sobie i o jednym z dzieci, więc mają skórę grubszą, niż większość. Ponadto - jak się wpycha do show biznesu dziecko, to trzeba się liczyć z krytyką, na różnych poziomach.

Awdar

Co nie oznacza,że można obrażać ludzi ...

ocenił(a) serial na 3
baksterka

Osoby publiczne można oceniać, aktorów także po wyglądzie.

Awdar

Ale dziecko nazywać świnką pigi ??? Brak słów ;(

ocenił(a) serial na 3
baksterka

Wiadomo, że kompleksy trzeba jakoś leczyć. A nic tak nie podnosi własnego ego, jak obrażanie innych.

ocenił(a) serial na 3
Kandara

O, jejq, a nie pomyślałyście nigdy, czemu komentarze na fb to właśnie "komentarze" i "dyskusje" a nie "pochwały"? A może to dlatego, że nie tylko chwalimy tu seriale i aktorów?

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Myślałam, że krytykowanie aktora polega na krytykowaniu jego gry, ale widać się myliłam.

Kandara

Dokładnie ,,,,,

baksterka

Ech żle to zabrzmiało ----zgadzam się że aktora można skrytykować po jego grze aktorskiej nie po wyglądzie ---to w końcu nie wybory Miss...No a dziecko to już gruba przesada....

ocenił(a) serial na 2
baksterka

O co ci kurcze chodzi, uwzielas sie na mnie czy co? Zartuje sobie z pigi dla dobrej atmosfery. Klan jest tak zalosny ze az smieszny. A takie jak ty wszystko na powaznie biora, powinnas wyluzowac. Zle mnie ocenilas.

krzysiekk123

Krzysiu---Klan jest żałosny...tak żałosny i śmieszny dlatego go oglądamy?!---ok ;) Ale nie obrażaj kogoś za wygląd :))))))))

ocenił(a) serial na 2
Kandara

Pokazalas wlasnie swoja prawdziwa twarz, jestes taka niesprawiedliwa, nie chce cie znac.

krzysiekk123

No nie gniewaj się --otrzyj łzy ---będzie dobrze:)))))))))))Nie pisz że nie chcesz mnie znać skoro mnie nawet nie poznałeś :))>P

ocenił(a) serial na 2
baksterka

Ale pomylilas sie bo to nie bylo do ciebie zlotko. Musisz te linie obserwowac po boku, one wskazuja kto z kim rozmawia. :)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

A ty nie wiesz, że prawdziwą mamą Kasi jest Grażynka?:)

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Grażynka na pewno nie czyta tego wątku.

Ciekawostką jest fakt, że Piotr Cyrwus, czyli serialowy Rysio jest chrzestnym Julki, jej prawdziwy tata powiedział to kiedyś w programie Szymona Majewskiego.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Wnerwiający dyro
Nauczyciele od zawsze zgrywali niemca

Awdar

Nic dziwnego, wasz ona gra w Klanie od urodzenia... (13 lat już - ewenement chyba na skale światową)

ocenił(a) serial na 3
skoczek_narciarski

Ściśle - od 9 miesięcy przed urodzeniem :p

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Ciekawe czy zostanie zawodową aktorką??

ocenił(a) serial na 2
lach

Jakbym to gdzies juz czytal stary, to sklania do myslenia , naprawde.

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

No co ty:P? Napisałem to tak z natchnieniem od serca :D

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

Odczepcie się od niej ! Zostawcie ją w spokoju ! :)

ocenił(a) serial na 2
lightrevan

Leave kasia Lubicz alone! ;)

ocenił(a) serial na 3
lightrevan

Mam nadzieje że gówniary dostaną za swoje

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

Dobrze, że pokazują, jak jest teraz w gimbazie, i tak znając klan tym dziewczynom nic nie zrobią.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Bo takie są właśnie realia polskiego szkolnictwa!

ocenił(a) serial na 10
giovanni50

Łyso? Kasia pokazała wczoraj klasę i rozporawiła się z oprawcami :)

ocenił(a) serial na 10
lightrevan

Kasia na premiera! Ona jedna potrafi walczyć z(e) (szkolną) przestępczością!

ocenił(a) serial na 2
lach

Co Kasia zrobiła?? Bo przegapiłem czwartkowy i piątkowy odcinek :/

ocenił(a) serial na 3
trancefan1986

zapodała ich na policje