Bez spoilerów, ale pomysły na czym może się skończyć , bo dotąd zawsze czymś mocnym-śmiercią Krysi czy próbą samobójczą Norberta.
Ja myślę , że fajnie by było jakby sprawa ciąż Zyty i Sandry zakończyła sezon-albo jakieś poronienie, albo dowiedzenie się Zyty o Sandrze.
Może Michał z Oscarem będzie mieć wypadek na Białorusi .
Ponadto może dojść do czegoś między Beatą i Adamem , a Małgosia będzie tego światkiem
Może pogodzi się Bolek z Heniutką -aczkolwiek lepiej coś mocniejszego.
Być może , że wątek pacjentki Pawła coś wniesie jakieś pobicie albo zabójstwo w Elmedzie.
- Julka w psychiatryku w jadalni przypadkiem dosiada się do Norberta, który też tam wylądował.
- Minister rozmawia przez telefon z panią premier, odkłada słuchawkę i mówi: "Pani Agnieszko, dostałem właśnie ultimatum. Albo panią zwalniam, albo sam muszę być gotowy na dymisję w każdej chwili.
- Monika wraca do domu, patrzy, a tam pobity Feli leży na podłodze, a nad nim znajomi z parku.
- Kasia dostaje się do gdyńskiego ogólniaka, jedzie się pochwalić Dominikowi, a on w łóżku z jakąś siksą.
"- Monika wraca do domu, patrzy, a tam pobity Feli leży na podłodze, a nad nim znajomi z parku i mówią do Moniki - To za patyk"
:D:D